Отзывы покупателей о Кондиционер универсальный для всех типов волос Mayur Кокос натуральный 200 мл (4820230950090)
- Вероника О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Кондиціонер для волосся відповідає опису, має приємний запах, волосся краще розчісується, м'які та більш блискучі,,,
- Достоинства:
- Ціна, доставка, якість,,,
- Недостатки:
- Недоліків немає, лише один нюанс - на моє довге волосся великий розход йде, , ,
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Гарно живить волосся. Текстура хороша, пахне приємно. Волосся в мене від неї гарне
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось. Спробуйте ще і інші товари нашого бренду Шампунь від випадіння Mayur Натуральний з Арганою _ ссылка
- Башинська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Не сподобався, ніякого ефекту, тримала і довше по часу і менше, одне і теж(
Єдине, що не заплутав волосся і все(- Представник постачальника
Добрий день. Можливо, Ви чекали ефекту як від силіконового кондиціонеру. Натуральний кондиціонер має трохи інший ефект. Ефект від натуральних кондиціонерів більш м'який. Він і робить щоб не заплутувалось волосся
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Волосся гарне, м'яке, оздоровлен. Свої заявлені функції виконує
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Кондиціонер добре пом'якшує волосся, живить його. Пахне дуже приємно. Подобається
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Чудово пом'якшує волосся. Гарно доповнює шампунь. Склад в кондиціонеру приємний, натуральний. Аромат ніжний, кокосовий
- Достоинства:
- Натуральний склад
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Змініть етикетки.
Добрий день. Етикетки на продукції змінено. Можливо, Вам потрапив товар з етикеткою старого зразка
- Станіслава Х***
?
- лилия к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Кондиционер на 2 нет эффекта
Добрий день. Засіб повністю натуральний. Натуральні засоби діють делікатно. Для отримання максимального ефекту радимо залишати кондиціонер після нанесення на волоссі не менше ніж на 5 хв. Для того, щоб натуральні складові встигли подіяти. Спробуйте Бальзам для волосся з індійських трав _ ссылка _ можливо, його дія Вам сподобається більше
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Шампунь НАТУРАЛЬНИЙ. Після миття волосся чисте три дні, хоча з іншими шампунями два. Запах приємний, не сильний. Задоволена. Як райська насолода!
- Достоинства:
- Гарно пінитья
- Валерия
Это же кондиционер а не шампунь, им не моют голову, а после мытья волос наносят только на концы волос, не нанося на кожу головы. Если наносить на всю голову, то волосы наоборот будут становиться быстрее жирными
- НатальяПродавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Аромат приятный, волосы после него рассыпчатые, расчесываются легко.
- Марія Х***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Чудовий кондиціонер. Запах приємний не різкий. Волосся після нього м'яке та легке. Довго не жирніє
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Поки немає