Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Натуральное косметическое мыло Mayur Манго 275 мл ( 4820230950199)

Код:  197201145
Оценка пользователей 4.5/5
  • Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 550 мл

Мило гарної якості. Спробувала і кокос, але це для мене найкраще. Гарно піниться, не викликає подразнень, не сушить шкіру (маю атопічний дерматит і підібрати мило для рук мені важко). За день дуже часто мию руки і з цим милом ніякого дискомфорту не відчуваю. Пляшки 500 мл вистачає майже на місяць.

Достоинства:
    Не сушить шкіру рук
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Ярослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

О-о-очень жидкое и пахнет чем угодно, только не манго. Очень неудобный и постоянно подклинивающий дозатор. Вообщем ерунда.

Достоинства:
    Нет вообще.
    Недостатки:
    Само, якобы, мыло.

Добрий день. Зверніться по реквізитам вказаними на етикетці для обміну

• Ольга

Дуже запашне мило

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

Взяла на пробу, все чудово.
    Куплю велику каністру

Достоинства:
    Добре миє, приємний запах
    Недостатки:
    не знайшла

Добрий день. Дякуємо що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Татьяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Густе, ароматне, якісний склад. Дуже приємні відчуття після використання.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося

• Наталія

Дуже класне мило. Аромат подобається. Гарно очищує і не сушить

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Не помітила
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

Користуюся милом у диспенсері. Дуже рідке мило, хотілося б густішої консистенції. Запах манго дуже ніжний і ледь помітний лише під час миття рук; коли змиваєш піну, то руки пахнуть просто жорсткою водою. Іще мило має колір нездорової сечі, що погано вписується в інтер’єр ванної кімнати; не зрозуміло, навіщо взагалі натуральному милу потрібен барвник, іще й такий недоречний.

Достоинства:
    Миє, піниться
    Недостатки:
    Дуже рідке, слабкий запах, непотрібний колір

добрий день. Партія від партії може відрізнятися, але це ніяким чином не впливає на властивості мила. Сприйняття кольорів та ароматів індивідуальне у кожної людини. Спробуйте Рідке мило Comex Ніжний догляд з індійських цілющих травссылка можливо, його колір та аромат сподобаються Вам більше

• Віта Р***

Дуже гарний запах.

Достоинства:
    Добре милиться
  • Віта Р***

Мило дуже класне

Достоинства:
    Запах шикарний, просто неймовірний. Шкіра м'яка, немає відчуття стягнення.
  • Людмила У***

Хорошее, качественно сделанное мыло

Достоинства:
    Приятный запах, экономичный расход
  • Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Мне понравился.Густая консистенция,приятный запах,дозатор.
    Попробую еще продукцию этой фирмы.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

Натуральне, перше на що я звернула увагу. Дитині дуже подобається запах і мити руки одне задоволення. Густа консистенція

Достоинства:
    Економне, гарно піниться
  • Бабилунга Е***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Дуже приємно вражена такої якості продуктом вітчизняного виробника! Молодці! Так тримати!

Достоинства:
    Чудове мило
    Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Ксения Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

Parfum це ж ненатуральний компонент! Перевірка натурильності інгредієнтів дивіться на американському сайті ewg! А colour? Виробник обманює покупців!

• Представитель поставщика

Добрый день. Парфюм и краситель бывают так же натурального происхождения.

• Бусол О***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 275 мл

Запах манго мой любимый. В этом продукте подобраны очень бережные компоненты. Подошел всей нашей семье. Ребенок полностью отказался от своего детского мыла и просит всегда только

Достоинства:
    мягкое, густое, оригинальная упаковка