Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гель для душа Mayur Кокос 500 мл (4820230950748)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Купила вдруге. Дуже подобається і аромат, і як піниться.

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Беру вдруге більшого об'єму. Гарно піниться, ароматний.

• Юрий Л***

Користуюсь давно
    Якість на рівні!

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Непоганий, можливо, гель у співвідношенні ціна-якість, але можна знайти краще.

Достоинства:
    Не подразнює чутливу шкіру, непоганий склад, український виробник, ціна.
    Недостатки:
    Погано піниться (порівнюю з ізраїльськими гелями H&B, якими користувалася до нього), погано зволожує, аромат не подобається (але це вже дууже індивідуально)

Добрий день. Гель повністю натуральний. Та не порушує ліпідний баланс. А натуральний екстракт кокосу додатково зволожує шкіру. В складі засобу немає агресивних складників та парабенів, тому піна може бути меншою. Радимо, для більш активного піноутворення використовувати мочалку, тоді піни буде значно біольше

• Александра Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Чудовий гель!Дуже пахне!Гарно мириться і шкіру не сушить.Витрата гелю середня.Загалом ця ТМ для мене відкриття)))Тішить що продукція безпечна,доступна для населення ,ще й наш український виробник

Достоинства:
    Склад екологічний,гарний запах,ціна
    Недостатки:
    Для мене не знайшла

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що .вам все сподобалось!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Запах понравился, большой объем. Всё супер

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Мені подобається. Він гарно пахне, піниться нормально, як натуральний. Не сушить шкіру, але гарно її очищує

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Обожнюю кокосові аромати, та нажаль цей гель пахне скоріш як господарське мило
    Але якість самого гелю добра, шкіра після нього оксамитова
    До цього брала з ароматом манго - там всі 5 зірочок

Достоинства:
    Не пересушує шкіру
    Недостатки:
    Не дуже приємний запах

Добрий день. Дякуємо, що Ви ділитесь своїми враженнями від користування гелями! Зверніть увагу і на інші гелі для душу Гель для душу Mayur Маракуя _ ссылка _ може його аромат Вам сподобається також

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Приємний аромат, шкіру не сушить. Напис російською, хоча на сайті фото на українській мові.

Достоинства:
    Аромат , ціна
    Недостатки:
    Напис російською

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Етикетки вже всі перекладені українською мовою. Але процес заміни не такий простий і швидкий процес, як би нам того хотілося. Скоріш за все, Вам потрапив продукт з етикеткою старого зразка. Дякуємо, що Ви з нами

• Инна М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Любимый гель для душа!Запах просто космос!Гель не сушит кожу, хорошо очищает. Пенится тоже отлично,расход маленький.Кожа после него чистая,мягкая и пахучая.

Достоинства:
    придает коже мягкость и бархатистость
  • Ната Ф***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Очень приятный запах кокосика, мыться им одно удовольствие. Консистенция густая, хорошо мылится, экономен в использовании.

Достоинства:
    отлично увлажняет, хорошо питает и смягчает.
  • Валерия
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Запах мне не очень понравился, в остальном обычный гель для душа. Пенится нормально, консистенция средняя. Мне кожу не сушит