Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кондиционер укрепляющий для нормальных волос Mayur Гуава натуральный 500 мл (4820230950816)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Кондиціонер чудовий з прекрасним тропічним ароматом. Волосся після нього наче після професійної маски

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Хіба так можно відправити? Дозатор зламаний
    Інші товари у посилці норм, тому це скоріш за все так поклали

Недостатки:
    Упаковка

• Филипп Ф***

Все ОК!

Дякуємо за те що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Не знаю хто пише всі ці відгуки, але цей продукт дуже низької якості як і усі продукти цього бренду. Все що я купувала це повне розчарування. Волосся після цього недо кондиціонеру сухе та спутане. В мене натуральне довге волосся.
    Нікому не раджу це жах, кошти на вітер.
    Купилась на відгуки, не повторюйте моїх помилок.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Ніякої дії на волосся не чинить.

Добрий день. Наші засоби повністю натуральні. Можливо Ви використовуєте додаткові засоби, які впливають на якість волосся. В якості перевірки кондиціонер тестувався на більше ніж ста жінках. І в 90% ми отримували позитивні відгуки. Варто зауважити, що при переході, на натуральні засоби, волосся може реагувати по іншому. Тому що спершу засоби вимивають з волосся хімічні засоби догляду, поступово відновлюючи волосся

• Світлана Т***

Товар відмінний

Достоинства:
    Якість, аромат
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Світлана Т***

Товар якісний

Достоинства:
    Запашна
    Недостатки:
    Незручності в користуванні. Без дозатора

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. З дозатором кондиціонер у розмірі 500мл. Раді, що Вам подобається!

• Баглей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Укрепляет - время покажет. Приятный запах. Волосы легко расчесываются, шелковистые.

• Валерия
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Начала пользоваться недавно, пока нареканий нет. Аромат приятный, чешуйки волос сглаживает, расчесываться после него хорошо

• ольга
    Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

бюджетно та дієво
    гарно розгладжує, волосся стає слухняним, гарно розчісується та вкладається
    запах приємний, тюбик зручний

Достоинства:
    бюджетно, відмінний догляд
    Недостатки:
    не знайшли