Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Замок-блокиратор универсальный MBM kids 2 шт BS-16 белый (BS-16 WHITE)

Код :  312054859
Оценка пользователей 4.15/5
на основе 21 отзыв
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купували ще у жовтні, вони й досі служать добре. Не знаю як від дітей, але від котів допомагає. Кіт з часом навіть втратив бажання відкривати ящики, на які ми приклеїли замки.

Достоинства:
    Працює

Дякуємо за ваш відгук.

• Курта О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Я теж брала ці два замки, щоб коти не відкривали дверці в шкаф і в бар. Дуже задоволена, місяць як встановила, все добре. Якісно зроблені, я їх не обрізала, обов`язково протерти і знежирити поверхню, щоб щільно приклеївся двосторонній скотч, виглядають трохи великими, але стильно і сучасно, свою справу роблять, все чудово. Дякую продавцю і Розетці.

Достоинства:
    Якісні замки, добре тримаються, швидка доставка

Дякуємо за Ваш відгук)
      Приємного користування!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Працює, тримається міцно. Правда, ми використовуємо, як замок на холодильник, бо собаки навчилися відкривати))). Прям врятував нас.

Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарні замочки, хомут тримається добре, намагалась висунути(хотіла трошки вкоротити) але не вийшло. До поверхні приклеїлися добре. Один на пластиковому вікні, а інший на дверцятах шафи. Вони у мене не довго, але тримаються гарно, дверцята шафи не витримала, а вони висять далі)

Достоинства:
    Гарно тримаються, прості в установці, можно багато де встановити
    Недостатки:
    Не виявила

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Приємного користування.

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Покупала замок-блокиратор для защиты кота от проникновения в нишу под ванной. Выбирала среди нескольких вариантов, но рада, что остановилась именно на этом: сделан из прочного материала, длину можно самостоятельно регулировать, клейкая часть качественная - держится хорошо. Кот даже немного испугался… Со временем попытался проникнуть вновь, но безуспешно. Рекомендую)

Достоинства:
    Качественно выполненный замок-блокиратор, прочно держится на месте, свою функцию выполняет
    Недостатки:
    На данный момент не выявлено

Олександро, дякуємо за Ваш відгук.

• Елена Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличная вещь на шкаф от собак

Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Для мене чудова річ. Використовую не для меблів. В мене зламалась засувка в пилосмоку. Тепер вона в мене з'єднує кришку з коробкою для сміття. Підійшло дуже добре.

Недостатки:
    нема

Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Це чудово, що Ви знайшли такий спосіб використання. Раді, що товар став у пригоді!

• Олена У***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Планую купити повторно.Бо котики навчились відкривати морозилку та перевіряти без мене,що там знаходиться,поки я на роботі.
    Спробую,може допоможе.
    Але купували для шафи,дійсно,добра річ Всім рекомендую,як для дітей,так і для інших цілей.

Достоинства:
    На деякий час все буде закрито.
    Недостатки:
    Недовговічна річ, нажаль

Дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Андрій Л***

Працює

Дякуємо за відгук та високу оцінку!

• Віка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купувала для дверей в ванну без замка. Дуже зручно, не треба нічого сверлити і придумувати велосипед. Застібка гнучка і можна відрегулювати довжину. Не з тих дитячих замків, які не можуть відкрити дорослі - інструкція з відкривання не треба (ура!). Правда, якби я була дитиною років двох, то відкривала б цей дитячий замок по приколу.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні

Дуже дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався цей замок. Бажаємо приємного користування!

• Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Свою функцію виконують, тримаються добре

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• Алина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Замочки хорошие , спасают от ребенка 1 год ))

Дякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прочный пластик, из которого сделаны блокираторы, крепкая клеевая основа. Как раз такие искали, чтоб был гнущийся ремешок из-за особенностей расположения кухонных шкафчиков. Но где-то спустя неделю наш ребёнок научился открывать эти замочки, а это скорее плюс в развитии нашего малыша, нежели минус производителя этого товара. К покупке однозначно рекомендую.

Дякуємо за відгук!

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличные замки. Брали для сравнения эти и один другого производителя - эти служат уже больше месяца и на самых ходовых шкафах, а другой отклеился в тот же день!

Достоинства:
    Качественные, хорошая клеевая основа
    Недостатки:
    Не обнаружили

Дякуємо за Ваш відгук !

• Уляна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все ок, защібки добре замикаються, сам замок на поверхнях тримається добре, не відклеюється)

Недостатки:
    Не знайшла

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Приклєїлось гарно, навіть не обезжирювала нічого, але через місяць дитина в 1,5 року вже навчилася відкривати.

Доброго дня, Олено. Дякуємо за ваш відгук. Ви робите нас кращими. Звернемо увагу на ваш коментар.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Товар виконує свою задачу, але моя півторарічна дитина навчилися їх відкривати в перший ж день, тому для мене вони безкорисні

Недостатки:
    Легко відкриваються
      Представник бренду

Дякуємо, що поділилися досвідом користування, для нас це важливо!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Зламалися через 4 місяці користування. Звичайний блокіратор, блокує, тримає, але недовго через пластикову гнучку частину.

Достоинства:
    Можна вкоротити під необхідну довжину
    Недостатки:
    Пластикова гнучка частина, котра при частому використанні поступово гнеться і ламається

Дякуємо за Ваш відгук!

• Вікторія Д***

Не виконує свою функцію, ми на одну сторону шафи зафіксували 2 цих фіксатори
    І наш кіт дуже легко з цим впорався та відчинив ці двері
    На фото помітно, що саме ця частина фіксатора дуже легко звільняється…

Добрий день, Вікторіє! Нам дуже прикро, що товар не виправдав очікувань. Для шаф-купе ми рекомендуємо використовувати замок BS-19, який можна знайти за посиланням: ссылка

• Марія

Замок за ідеєю повинен був стримувати кошеня за дверима, витримав 2 дні
    На дереві ще тримався а від кріплення відлетів
    Хоч і не за призначенням, але як він тоді витримає дитину

Достоинства:
    Ніяких

Доброго дня. Маріє, перепрошуємо за не вдалий досвід. Дякуємо за ваш коментар. Ви робите нас кращими.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Можливо нам попався якийсь брак, але замки не виконують свої функції. Самі пластикові ремінці ледь тримаються в основі замка, і дуже легко висковзують звідти при відкриванні шухляди, навіть 1,5 річною дитиною.

Достоинства:
    Добре тримається скотч
    Недостатки:
    Браковані або неякісні замки

Ольга, нам шкода, що ви залишились незадоволенні від покупки.
      Якщо у вас є підозри, що до вас потрапив бракований товар, прохання звернутись до чат боту@Rozetka_helpBot для найшвидшого вирішення даного питання.