- Ростислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Без дозатора, а в об'яві і навіть в чеку написано з дозатором, куди можна написати рекламацію?
- Недостатки:
- Без дозатора
- Новикова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Очень разочарована... Заказывала с дозадором, а пришел просто с крышкой
- Достоинства:
- просто хороший антисептик
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що товар не відповідав вашим очікуванням. Повідомляємо, що дана позиція нещодавно була оновлена — зараз вона дійсно постачається з дозатором.
Існує ймовірність, що Розетка відвантажила вам товар зі старих залишків, де ще була стандартна кришка.
Рекомендуємо звернутись до служби підтримки Розетки для уточнення та вирішення ситуації — вони зможуть допомогти з поверненням або обміном.
Якщо з нашого боку можемо чимось допомогти — обов’язково повідомте.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Без дозатора. Липкий. Не годится. Зачем я его купила!
Дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що товар не виправдав очікувань. Звертаємо Вашу увагу, що партія антисептичного мила з дозатором почала надходити лише з 22.04.2025. Можливо, Ви придбали товар раніше або отримали залишки попередньої партії, яка постачалась без дозатора.
Щодо властивостей самого засобу — він має геле-подібну консистенцію, яка після спінювання добре розподіляється та ефективно очищує шкіру. Засіб протестований та відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Більшість наших клієнтів використовують його для щоденної дезінфекції рук і залишають позитивні відгуки.
Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку. Нам важливо, щоб Ви були задоволені покупкою.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Не поганий антисептик,як мило, чомусь прийшов без дозатара.
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали наш продукт.
Повідомляємо, що на момент оформлення Вашого замовлення антисептики постачалися без дозаторів. Починаючи з цього тижня, ми тільки розпочинаємо відвантаження нової партії товару, яка вже комплектується дозаторами.
Просимо вибачення за можливі незручності та сподіваємося, що подальші покупки залишать у Вас лише приємні враження.
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 л
ШАНОВНІ!!!!
ЦЕ - МИЛО!!!!!!!!!!!!
ВСІ ХТО НЕ МОЖУТЬ ПРОЧИТАТИ ЯК ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ЦЕЙ ЗАСІБ - ЩЕ РАЗ ПИШУ - ЦЕ РІДКЕ МИЛО З ДЕЗІНФІКУЮЧИМ ЕФЕКТОМ (можна використовувати в дозаторах для рідкого мила).
Використовуємо в офісі більше 3х років - все добре!!! Рекомендую!- Достоинства:
- Якість, дезінфікуючі властивості.
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що змогли задовольнити ваші очікування.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Товар не рідкий!
Він мильний, гелевий.
Не відповідає опису.
Для офісу, як нам - точно не підходить! - Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Товар не відповідає опису. Вказано, що це рідкий засіб, але він гелеподібний, липкий. Як спрей не використаєш. І повернути його не можна, бо належить до категорії санзасобів.
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Вказано як засіб для дезинфікування шкіри, а привезли засіб для МИТТЯ шкіри рук
- Недостатки:
- Товар не відповідає дійсності
Добрий день!
Засіб Маносепт випускається у форматі рідкого мила, але в своєму складі має 2-феноксіетанол - 2%, за рахунок чого має дезінфікуючі властивості. А саме, володіє вираженою бактеріостатичною активністю відносно поширених грампозитивних і грамнегативних бактерій і грибів (у тому числі кандидозів і трихофітій).
Дякуємо, що обираєте нас! - Представник постачальника
Добрий день!
Дякуємо, що обираєте нас!
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 л
Ефективний засіб.
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
не соответствует описанию,хочу сделать возврат
- Достоинства:
- не соответствует описанию
- Недостатки:
- не соответствует описанию
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Со своими функциями справляется.Покупкой доволен,спасибо!
- Достоинства:
- отличный густой антисептик
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Миючий засіб для шкіри "Маносепт" розбавлений, має рідку консистенцію,
я уже другий раз у вас купую цей засіб і другий раз він розбавлений не понятно яким засобом?
Чому ви його позбавляєте ,я хочу замінити цей засіб на густий.- Достоинства:
- Обслуговування на найвищому рівні,
Приємні і виховані продавці - Недостатки:
- Постачальник дезінфекційного засобу "Маносепт" перестаньте обманювати своїх клієнтів!
- Маша
Може змінили склад? Хто його розбавляти буде?
- Вита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже гарний, економний, без запаху, ефективний.
- Достоинства:
- Без ароматизаторів
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Приятное мыло. Легкий цитрусовый запах. Хорошо мылится на влажные руки и и наносится на сухие. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приятный запах, антисептик.
- Недостатки:
- Нет.
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Разочарована покупкой. При нанесении на руки средство мылиться и хочется смыть его. В инструкции указано, что нужно наносить на влажные руки. Не пробовала но думаю, что на влажных руках будет ещё более мыльный эффект и это плохо.
- Недостатки:
- Мыльный
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Оплатили даний товар 13.03. (заявки № № 377224975 та №377221496)
Прийшло повідомлення про самовивіз...31.03.! РОЗЕТКА, ви серйозно?? Так, період карантину, багато замовлень....але чекати 18 днів після оплати? Тут вже стає питання актуальності цього товару...товар у вас купували "в наявності" а не "під замовлення".
Прошу пришвидшити термін очікування видачі товару.- Достоинства:
- не зрозуміло
- Недостатки:
- Чекати товар після оплати 2,5 тижні
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталя! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму
- Ок с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Думала що він спиртовий, а ні , гелєва рідка основа як цитіал, липкуватий на руках але швидко впитується в шкіру і липкість зникає, запах медичний як цитіал) залила в спрейбутилку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знаю поки
- Яременко м***
Це антисептичний засіб для миття рук, як виявилося. Його потрібно змивати. Я теж купила його, думаючи, що це антисептик, який змивати не потрібно
- Костенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Антисептик один из лучших на данный момент
- Костенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный
- олейник В***Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Прийшов на пункт видачі,витрати годину особистого часу.
А в мене бутилка облита якимось жиром.
Каже ой а вам не дзвонили?
А можна булоб і зателефонувати!!!
Як так?- Достоинства:
- Недостатки:
- Несерйозна робота персоналу
- ОксанаПродавец: Rozetka. Объем: 5 л
Очень хорошое мыло. Брала в малом объёме, возьму теперь в большом. Руки не сушит. Приятно пользоваться
- Сергій Д***Продавец: Rozetka. Объем: 5 л
Надійний, заживляючий та дезінфікуючий засіб. Надовго вистачає. Має нейтральний запах.
- Достоинства:
- Дезінфікуючий рідке мило, регулярно користуюся, рекомендую.
- Недостатки:
- Не помітив.
- АняПродавец: Rozetka. Объем: 5 л
Я пользуюсь этим средством, мне нравится, что оно не сушит кожу и хорошо очищает. Также заживляет ранки, не раздражает
- КатяПродавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Средство надо смывать?
- Елена Н***Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл