- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово працює
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не задоволений.
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Дуже гучний звук та вібрації у матраці, які заважають спати. Замість масажу просто здувається періодично одна частина камер та на ранок болить спина. На ньому більш жарко лежати навіть з простирадлом.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що користування матрацом не виправдало ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що наш матрац працює за принципом поперемінного надування ячейки, що і створює ефект масажу. Це необхідно для профілактики пролежнів та покращення кровообігу, і така зміна тиску може відчуватись як легке здуття окремих ячеек. Якщо матрац здається вам занадто м’яким або жорстким — можливо, тиск виставлено некоректно. Радимо відрегулювати його за допомогою інструкції механізму на компресорі.
Щодо звуку — компресор працює на рівні до 20 дБ, що можна порівняти з шепотом, роботою кондиціонера чи холодильника. Вночі, в тиші, його справді може бути трохи чутно, але гучним він не є.
Також зауважимо, що вібрації в конструкції відсутні — система працює плавно і делікатно. Якщо ви відчуваєте дискомфорт або біль у спині, будь ласка, зверніться до нас для детальнішої консультації — ми із задоволенням допоможемо налаштувати виріб під ваші індивідуальні потреби.
Дякуємо за зворотний зв'язок — він допомагає нам ставати кращими!
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для мами, якісний товар та реально допомогає!
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш магазин)
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За більш аніж місяць використання так само справно виконує свою функцію
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно допомагає!
- Представник бренду
Добрий день. Так, на сьогоднішній день - це найефективніший зсіб для профілактики пролежнів.