Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Крем для кожи вокруг глаз MEDI-PEEL Tox 5 Growth Factors Eye Cream 40 мл (8809409340432)

• Світлана С***

Приємний, не сушить, добре зволожує.

Достоинства:
    Швидко вбирається.
  • Юрий Б***

Я в різних магазинах купляв речі а в цьому моя покупка що не відбулася буде останньою. В інших магазинах коли вбиваєш заказ і ставиш безготівковий розрахунок то там зразу реквізити для оплати, або картою можна розплатитись. А тут вбив в заказ безготівковий розрахунок і нічого. Ні реквізитів ні ссилки на оплату карткою. Ну думаю нічого нема значить перезвонять. Не звонять, заказ статус не міняє. Я передзвонив сам через день, кажуть ми вам рахунок вислали на електронний ящик, оплачуйте. Вечером оплатив. Утром дивлюсь заказ мій скасовано. Сюрприз від Розетки. Тепер ще тяганина з грошима які назад треба забрати. Слів не має цензурних, з їхньою програмую завжди якись заказ потрібно скасовувати і перебивати заказ заново. Зробіть оплату в програмі для всіх типів оплат як в інших магазинах, просто і понятно, а не так що я повинен щось додумувать. І оплати вами ж виставлених рахунків перевіряйте.

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Продавець Розетка

• Олександр Б***

Жена довольна )

• Ірина

Швидка відправка, крем хороший.

• Светлана Б***

Дуже гарно зволожує

• Ірина

Отвратительная доставка! Заказ оплачен, но доставка переносится постоянно!

• Наталія Ш***

Крем гарно зволожує, алергії не викликав

Достоинства:
    Великий об'єм
  • Наталья С***

Користуюсь два місяці і можу сказати, що крем дійсно дуже класний! Він легкий, швидко вибирається, не жирний, але дуже поживний і розгладжує зморшки! Користуюсь кожен ранок під основний СПФ і тоналку - неймовірно гарний крем під очі! Саме те, що шукала! З усіх, якими користувалась цей топ #1!

Достоинства:
    Легкий, не жирний, поживний, розгладжує зморшки
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ольга І***

Мені сподобався крем. Економна витрата. Приємний до шкіри. Свою роботу робить

• Елена Д***

Дуже гарний крем !

Достоинства:
    Ідеально поглинається
  • Ірина Р***
    Продавец: Rozetka

Брала на іншому сайті, косметика меді- піл подобається, майже все у них перепробувала.
    На вік 40 цей крем нічого не дасть, просто зволоження, не більше. Зморшки будуть на місті.

Достоинства:
    Гарна текстура, зволоження
    Недостатки:
    Просто зволоження