- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний, не сушить, добре зволожує.
- Достоинства:
- Швидко вбирається.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в різних магазинах купляв речі а в цьому моя покупка що не відбулася буде останньою. В інших магазинах коли вбиваєш заказ і ставиш безготівковий розрахунок то там зразу реквізити для оплати, або картою можна розплатитись. А тут вбив в заказ безготівковий розрахунок і нічого. Ні реквізитів ні ссилки на оплату карткою. Ну думаю нічого нема значить перезвонять. Не звонять, заказ статус не міняє. Я передзвонив сам через день, кажуть ми вам рахунок вислали на електронний ящик, оплачуйте. Вечером оплатив. Утром дивлюсь заказ мій скасовано. Сюрприз від Розетки. Тепер ще тяганина з грошима які назад треба забрати. Слів не має цензурних, з їхньою програмую завжди якись заказ потрібно скасовувати і перебивати заказ заново. Зробіть оплату в програмі для всіх типів оплат як в інших магазинах, просто і понятно, а не так що я повинен щось додумувать. І оплати вами ж виставлених рахунків перевіряйте.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Продавець Розетка
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жена довольна )
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка відправка, крем хороший.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно зволожує
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отвратительная доставка! Заказ оплачен, но доставка переносится постоянно!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем гарно зволожує, алергії не викликав
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь два місяці і можу сказати, що крем дійсно дуже класний! Він легкий, швидко вибирається, не жирний, але дуже поживний і розгладжує зморшки! Користуюсь кожен ранок під основний СПФ і тоналку - неймовірно гарний крем під очі! Саме те, що шукала! З усіх, якими користувалась цей топ #1!
- Достоинства:
- Легкий, не жирний, поживний, розгладжує зморшки
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався крем. Економна витрата. Приємний до шкіри. Свою роботу робить
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний крем !
- Достоинства:
- Ідеально поглинається
- Ірина Р***Продавец: Rozetka
Брала на іншому сайті, косметика меді- піл подобається, майже все у них перепробувала.
На вік 40 цей крем нічого не дасть, просто зволоження, не більше. Зморшки будуть на місті.- Достоинства:
- Гарна текстура, зволоження
- Недостатки:
- Просто зволоження