Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи Medi-Peel глубокого увлажнения с пептидами Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch 60 шт (8809409343662)
- МаксисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень крутые патчи, не сползают с личика и убирают синяки и отечность под глазами разглаживают и увлажняю кожу под глазами. Наносите на очищенную кожу лица
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогані
Алергії не викликають - Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже підійшли, особливо коли після тривожних ночей набряки під очима, то ці па чи просто спасіння!
Вирівнюють заломи, знімають набряки- Достоинства:
- Вирівнюють заломи, освіжають колір, знімають набряки
- Недостатки:
- Не помітила
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Теперь они мои любимые
- Достоинства:
- Хорошо увлажняют
- Леся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі патчі, ідеально зволожують і ніколи не сповзають, користуюсь ними постійно
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С задачей справляются!!!
- Достоинства:
- Качество
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Дуже непогані, не маю особливо з чим порівнювати, але цими патчами в цілому задоволена
- Недостатки:
- не виявила
- Анна Б***Продавец: Rozetka
Дуже гарні патчі, задоволена ними і маю приємне враження від них ❤️
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користується жінка давно. Якось вирішили придбати дешевші і пожалкували, бо ці патчі влаштують більшість - зменшують набряки і розгладжують шкіру, а от в дешевших ефекту просто ніякого ще й не тримаються і т.д. Жінці 36р - можливо у молодших буде менш виражений ефект, але патчі Супер. Крем цього бренду на жаль підійшов лише пептидний, а от детокс викликає подразнення.
- Достоинства:
- Все
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие патчи
- Недостатки:
- не выявила
- Кулик Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно тримаються, не спадають. Гарної якості
- Гаврилина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для сухой кожи самое то! Очень крутые патчи! Кожа становиться как шелк! Однозначно рекомендую. Спасибо Розетка
- Маценко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні патчі, і міру охолоджують, в міру зволожують ,гарні )
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко,якісно. Доступна ціна
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалися.
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші патчі. Добре зволожують, мають приємний запах.
- Достоинства:
- Зволоження, охолодження. Велика кількість в банці.
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобались. Мій улюблений колір і почуття свіжості після використання. Наче і чорні кола навколо очей розійшлися.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне не понравились. Эти патчи больше заказывать не буду . Думала, чем дороже, тем эффективнее, - ошиблась .