Отзывы покупателей о Ополаскиватель Medosan All-Day Care для комплексной защиты 250 мл (4823109412255)
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
найкращий ополіскувач, ще й з ксилітом, довго залишає свіжість
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Нажаль смак не приємний. Визиває рвотний рефлекс.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що смак ополіскувача виявився для Вас неприємним.
Ополіскувач All-Day Care створений для комплексного щоденного захисту ротової порожнини. Ксилітол і цинковий лактат допомагають запобігати утворенню нальоту та карієсу, гіалуронова кислота підтримує процеси відновлення слизової оболонки, а комплекс Yogurtene Balance (pre-pro-post biotics) сприяє підтримці природного бактеріального балансу ротової порожнини.
Розуміємо Ваші відчуття. Насичений освіжаючий смак формується завдяки комплексу активних компонентів, зокрема ментолу та натуральних м’ятних олій. У рідкісних випадках через індивідуальну чутливість це може викликати дискомфорт
Для більш комфортного використання рекомендуємо спробувати розводити ополіскувач невеликою кількістю води або використовувати менший об’єм засобу, поступово звикаючи до його смаку.
Якщо після цього дискомфорт зберігатиметься, будь ласка, зверніться до нашої Служби турботи. Ми обов’язково допоможемо та знайдемо найкраще рішення для вас.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чудовий ополіскувач з ксилітом! Ефективно і надовго видаляє наліт із зубів та освіжає усю ротову порожнину.
- Достоинства:
- Ефективний і не дорогий
- Недостатки:
- Не виявили
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
На жаль, не підійшов, дуже пече язик від цього ополіскувача (навіть якщо розбавляти водою)
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, для нас це дуже цінний зворотний зв’язок.
Щиро шкода, що ополіскувач вам не підійшов.
Ополіскувач All-Day Care створений для комплексного щоденного догляду за ротовою порожниною. До його складу входять ксилітол і цинковий лактат, які допомагають запобігати утворенню нальоту та підтримувати здоров’я зубів, гіалуронова кислота сприяє догляду за слизовою оболонкою, а комплекс Yogurtene Balance (pre-pro-post biotics) підтримує природний бактеріальний баланс ротової порожнини.
Розуміємо ваші відчуття. До складу засобу входить ментол, який забезпечує тривале відчуття свіжості, проте в поодиноких випадках через індивідуальну чутливість може викликати виражене пощипування або печіння язика.
Якщо дискомфорт зберігається навіть після розведення, рекомендуємо припинити використання ополіскувача, адже, ймовірно, це індивідуальна реакція на один із компонентів.
Якщо у вас залишилися запитання або потрібна допомога, будь ласка, зверніться до нашої Служби турботи. Ми обов’язково допоможемо та, за потреби, запропонуємо оптимальне рішення.
- Антоніна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Найкращий ополіскувач. Приємний на смак, освіжає та очищає . Дякую.
- Полякова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Все добре.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Приємний на смак, великий обʼєм
- Лилита Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Супер!!!!Шок в шокі приємний!!!!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дуже подобається цей ополіскувач, смак чудовий, скільки не купляла ополіскувачів не могла знайти, щоб смак був гарний. А це тепер моя любов. Ціна і якість супер. Дякую.
- Арина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Приятный вкус и отлично освежает