Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Укрепляющий ополаскиватель Medosan SensiCare для чувствительных зубов 250 мл (4823109412262)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Володимир Л***

Дякую

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Ефективно виконує свою основну функцію - очищає наліт із зубів!

Достоинства:
    Якість, ефективність, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Приємний на смак, великий обʼєм

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Для мене виявився занадто концентрованим, під час першого полоскання щипав порожнину рота і язик, хоча я використовувала навіть меншу кількість, надалі буду розбавляти

Достоинства:
    Поки важко сказати
    Недостатки:
    Щипає язик

Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що засіб не повністю виправдав ваші очікування. У складі містить екстракт евкаліпту, ксилітол та комплекс пре-про-пост біотиків, які в комплексі сприяє зміцненню емалі, зменшенню чутливості зубів та підтримці природного бактеріального балансу ротової порожнини. Водночас у складі міститься ментол - який може давати таке пощипування язику. Даний компонент може давати таку реакцію в рідких індивідуальних випадках, тому щоб досягнути максимального комфорту у вашому випадку - ми дійсно рекомендуємо розводити засіб. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтеся до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

За таку вартість чудовий склад ополіскувача, не викликає дискомфорту та освіжає