Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Электросамокат Mega Drive X8F10G Black (X8F10G(72372))

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Він їде максимум 25 26 км моя вага 75 кг не більше він меньше чим за місяць зломався в декільках місцях алюміній лопає різіну змінював через 3 тижні постійно відкручуются гвинти одного гвинта втратив поки їхав .. заре вже більше двух неділь на гарантійному ремонті і ніякої інформації немає кажуть вас наберуть.. я дуже злий за такий товар.. і не видаляйте мій відгут щоб інші розуміли що купують ..єдине що нормально це те що він швидко наберає швидкість.. але що мені робити я не знаю ... знаю точно що гроші мені ніхто вже не верне які я заробляв ...

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Майже весь вцілом

Це все не відповідає дійсності , у нас взагалі не було в сервісі ремонта самоката протягом двох тижнів!!! Якщо Ви нам відправляли самокат вкажить номер ТТН чи взагалі якість данні

Щодо обмеження швидкості до 25 км/год, воно встановлено виробником для европейского ринку відповідно до вимог безпеки. Інструкція з експлуатації містить інформацію про можливість активації режиму максимальної швидкості до 32 км/год без «перепрошивання» чи будь-якого втручання в програмне забезпечення. Щодо експлуатації, вся техніка після використання потребує дбайливого догляду та обслуговування. Якщо Ви за три тижні змогли стерти шини вщент, це є ознака агресивної їзди, що не могло не сказатися на стані корпусу самоката. Єдине що треба було зробити це підтягнути болти кріплення ключом що входить у комплект до самокату.

• Виталий Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував самокат в офіційному магазині в 2023 році, дуже задоволений.
    Використовую колт кидаю машину і треба десь доїхати, супер зручно.

Достоинства:
    Швидкість, дизайн, компактність, вага

Дякуємо за гарний відгук.

• Михайло К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не пойму, что другим не нравится. Самокат бомба. Купил почти три года назад. Ни разу в сервис не обращался, ни разу колесо не пробивал. Ни разу ничего не откручивалось. Только иногда тормоза подтягивал сам. Все. Берите смело

Дякуємо за Ваш відгук!

• Евгений Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Приєднуюсь до верхнього коментаря,непотріб повний, тепер не знаю що з ним робити,ломаеться всюди.

Недостатки:
    Весь

Що ламається і в кого? Є сервіс , звертались?