- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний засіб! Волосся після нього мʼяке, гладке, блискуче, не пушиться, не електризується! Легше розчісується. Волосся не злипається, не жирниться. Один з найкращих засобів, які я зустрічала, рекомендую!
- Достоинства:
- Мʼяке, гладке волосся, не жирниться, не елекризується, легко розчісується
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаТатьяна Ковальчук, Добрий день! Дякуємо за ваш відгук!
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший засіб. Брала для донечки для довгого кучерявого волосся. Спробували. Засіб дійсно працює, уже після першого застосування є результат: волосся легко розчісується, виглядає доглянутим та зволоженим. Буду замовляти ще. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідає опису й виконує свої функції, приємна ціна.
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб, сподобався, волосся добре розчісується після нанесення, після сушіння волосся не пушиться, запах приємний.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний засіб підійшов чудово для довгого волосся, яке розчісується дійсно набагато легше.
Представник постачальникаВітаю! Дуже вдячні за ваш відгук! Бажаємо приємного користування
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мого прямого та густого волосся не підходить.Є відчуття липкості та важкості
- Достоинства:
- Легке розчісування
- Недостатки:
- Додає важкість волосся
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Для уникнення небажаного ефекту рекомендуємо наносити спрей з відстані 10–15 см, обираючи легкий розпил і рівномірно розподіляючи його по довжині волосся.