Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Мангал Metalzavod Эней на 6 шампуров 3 мм со съемными ножками (MND6-3)

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Максим К***

Отримав замовлення швидко, товар був добре запакований і без пошкоджень. Після складання залишилися позитивні враження. Метал досить товстий і жорсткий, конструкція не виглядає крихкою. Фарбування виконано якісно та рівномірно, після складання подряпин чи сколів не помітив.

Якість зварних швів середня — є місця, де хотілося б більш акуратного виконання, але на міцність конструкції це не впливає. Великим плюсом є висота виробу: користуватися ним набагато комфортніше, ніж низькими аналогами. Також сподобалося, що ніжки складаються з восьми секцій, завдяки чому конструкція компактна під час зберігання та транспортування.

Збирання зайняло небагато часу, всі елементи добре підходять один до одного, складнощів не виникло. Як побажання виробнику — додавати в комплект кілька запасних гвинтів і гайок, це було б корисно на випадок втрати кріплення під час експлуатації.

За свої гроші товар справляє дуже хороше враження. Співвідношення ціни та якості вважаю вдалим, тому покупкою задоволений і можу рекомендувати до придбання.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Товстий метал і достатня міцність конструкції
    Якісне та рівномірне фарбування
    Зручна висота для комфортного використання
    Ніжки складаються з 8 частин
    Просте та зрозуміле складання
    Недостатки:
    Не дуже акуратні зварні шви
    Відсутні запасні гвинти та гайки в комплекті
    • Представник бренду

Дякуємо за такий детальний відгук і за те, що обрали наш мангал! Раді чути, що Ви залишилися задоволені якістю металу, фарбуванням, зручністю складання та висотою виробу - ми справді приділяємо цьому особливу увагу, щоб користування було комфортним і практичним. Також дякуємо за зауваження щодо зварних швів і відсутності запасних кріплень. Ми обов’язково передамо це у відділ виробництва для покращення майбутніх партій. Бажаємо приємного користування та смачних страв на мангалі! Якщо виникнуть будь-які питання - будемо раді допомогти.

• Владимир Т***

Відмінно

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

• Олександр

Гарний мангал за невеликі гроші. Зручно готувати і шашлики, і м'ясо на решітці. Товщина стінок достатньо велика, їх не "веде" при розігріві.

Достоинства:
    Компактний, зроблений добре
    Недостатки:
    Не виявив

Дякуємо вам за ваш вибір та відгук. Мангал дійсно прослужить довго, перевірено на практиці багатьма людьми і нашим виробництвом також))

• Белан І***

Дякую за мангал, на свої кошти доволі непоганий,

Достоинства:
    Недостатки:
    Трохи кривувато зроблений

Дякуємо

• Сергей К***

Качество отвратительное ,крепления для ножек неровные

Достоинства:
    Толстый метал
    Недостатки:
    Зделаю ,как в сарай какой-то

Мы считаем, что нравиться абсолютно всем - задача стодолларовой купюры. Решить нравится или не нравится какая-то вещь можно при получении - в магазине, на почте.
      Но даже негативно настроенные комментаторы подтверждают, что объективные параметры, такие как толщина металла, заявлены нами верно.
      Дальше выбор - за вами.

• Сергей К***

Ответ представителю ,у Вас контроль качества есть вообще-то За такую цену эстетика должна быть

• Маріанна С***

Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний матеріал, чудовий продув знизу, зручні ручки.
    Недостатки:
    Кріплення ніжок

Дякуємо. Гарного відпочинку та мирного неба

• Алексей М***

Дуже якісний, для "дачного" використання підходить ідеально!!! Рекомендую

Достоинства:
    Товщина металу
    Недостатки:

Дякуємо за ваш вибір та оцінку

• Янко А***
    Продавец: Rozetka

Заказал мангал, фиксирующие ножки винты из-за некачественно нарезанной резьбы не закручиваются. Вернул. Написал чтоб поменяли, сделал повторный заказ. Пришел тот же мангал. Ставлю 1.

Достоинства:
    Неплохая конструкция, от огня не ведет метал, компактный. Такой де ц брата.
    Недостатки:
    Качество на 2 из 5.
  • Игорь Л***
    Продавец: Rozetka

Очень толстый металл, думаю на всю жизнь хватит) качественно сделан

Достоинства:
    Толстый металл
    Недостатки:
    Тяжёлый

Спасибо, рады, что вам понравилось