Отзывы покупателей о Микрофон для телефона петличный беспроводной для айфона андроида с подавлением шума ветрозащитой зарядным кейсом планшета смартофона пк одна мини петличка для блогера стрим тикток 2 шт Type-C Lightning Черный 73716
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре працює
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон працює добре й виправдав ваші очікування. Ваша довіра багато значить для нашої команди. Нехай пристрій надійно служить для зйомок, стрімів і спілкування, а звук завжди буде чистим і якісним.
- Павло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все чудово. Товар задоволені.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон повністю виправдав очікування і ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить під час зйомок, стрімів та спілкування. Із задоволенням будемо бачити вас знову серед покупців.
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все чудово
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона! Раді, що все сподобалося і товар повністю відповідає вашим очікуванням. Віримо, що він буде надійно служити під час зйомок та стрімів. Бажаємо приємного користування та вдалих записів!
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
зауваження скоріш до розетки, доставлялось довше ніж планувалось :(
- Достоинства:
- дуже хороші петлички, якість супер, величезний плюс перехідник
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і вибір нашого товару. Раді, що якість мікрофонів та перехідник вам сподобалися. Перепрошуємо за затримку з доставкою, така ситуація не відповідає нашим очікуванням. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарний девайс. Все працює якісно, дякую
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона! Раді, що девайс працює якісно та виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай мікрофон допомагає створювати ще більше вдалих записів, стрімів та відео. Завжди раді бачити вас серед покупців.
- Едера Є***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Замовляли для магазину одягу , щоб знімати прямі ефіри
Все супер , заряд тримає довго , працює добре , виглядає естетично , легко прищеплюється , далеко ловить , підключається без проблем . Ми задоволенні- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей мікрофон для роботи в магазині одягу. Раді, що він тримає заряд, добре звучить і зручний у використанні під час прямих ефірів. Нехай і надалі стабільно працює та допомагає створювати якісний контент.
- Виталина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Користуюсь даним девайсом - тиждень
гарна якість за свої гроші- Достоинства:
- Гарний звук,
швидкий у підключенні
виконаний з якісних матеріалів - Недостатки:
- При запису звуку буває не записує(((
(По цій причині я його і купила, бо мій старий мікрофон часто не записував звук)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і детальний опис вражень. Розуміємо, що періодичні проблеми із записом звуку можуть бути дуже неприємними, особливо коли саме для цього купували мікрофон. Інформацію передано на перевірку, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та вирішення ситуації.
- Даниїл М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Петличка супер!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що петличний мікрофон вам сподобався і повністю виправдав очікування. Нехай якість звуку тішить під час зйомок, стрімів та спілкування. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Юрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Купував на подарунок блогеру початківцю для стрімів ігор ) все працює без нарікань ) звук чудовий )
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон сподобався і чудово підходить для стрімів та блогінгу, а якість звуку виправдала очікування. Дякуємо за вибір цього товару. Нехай дарунок приносить натхнення та допомагає у створенні класного контенту!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Прекрасний мікрофон
Дякую вам- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку мікрофона. Раді, що товар вам сподобався та повністю відповідає очікуванням. Нехай він допомагає створювати якісний контент, зручні стріми та відео. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Работает хорошо из коробки, передача звука отличная. Комплект соответствует заявленному.
- Недостатки:
- если и есть, то незначительные, на которые не обращаешь внимания.
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофонів. Дуже цінно, що робота «з коробки» та якість передачі звуку повністю виправдали очікування, а комплект відповідає опису. Раді, що товар вам підійшов. Бажаємо приємного користування та вдалих записів!
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
зручний кейс, мікро гарно тримають зарядку. звук добрий, нарікань немає
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобався кейс і робота мікрофона, а заряд тримається добре та звук без нарікань. Дякуємо, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай мікрофон надійно служить і допомагає створювати крутий контент.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Зручний мікрофон, гарна якість звуку
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона. Раді, що вам зручно ним користуватися та що якість звуку відповідає очікуванням. Це важливо для зйомки контенту та спілкування. Бажаємо приємного користування та якісних записів у будь-яких умовах.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все сподобалось, дякую
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон повністю виправдав очікування та вам все сподобалося. Важливо, що товар зручний у користуванні та підходить для ваших задач. Бажаємо приємного користування та якісних записів і стрімів!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре! Отримала швидко. Все гарно працює. Шуму немає! Дякую!
- Достоинства:
- Гарна якість звуку.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що мікрофон швидко приїхав, має гарну якість звуку та працює без шумів. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай мікрофон допомагає створювати ще більше вдалих відео та записів. Завжди раді вашим новим замовленням!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Написала перший коментар, що не можу підключити, але згодом з Айфон 11 запрацювали обидва мікрофони. З Самсунг галасі S8 не вийшло підключити. Звук хороший, на свою ціну чудовий
- Достоинства:
- Швидкість підключення, працює з айфоном 11
- Недостатки:
- Поки не зрозуміла. З самсунг галаксі S8 щось не вийшло підключити
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за вибір нашого мікрофона. Раді, що якість звуку та робота з iPhone 11 вам сподобалися. Щодо підключення до Samsung Galaxy S8 — зауваження взято до уваги, інформацію передано технічним спеціалістам для перевірки та покращення сумісності.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сьогодні тільки забрала мікрофон. Підключала і до Айфон 11 і до самсунг. Всі індикатори світяться, але звук з мікрофону не іде. Перевіряю обидва. Як вирішити це питання?
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і що обрали наш мікрофон. Шкода, що під час підключення до різних пристроїв звук не працює – це точно не той досвід, на який розраховували. Інформацію вже передано на перевірку, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та вирішення ситуації.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все чудово, дякую)
- Достоинства:
- Все
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон повністю виправдав очікування та все працює чудово. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо комфортного користування та якісного звуку під час зйомок і стрімів!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дякую) петлички класні, звук дуже подобається. Немає ехо
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарна якість, у приміщеннях звук чіткий і чистий. На відкритому просторі шумодав не завжди справляється з поривами вітру, але все одно якість звуку краща.
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Юлиан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Після покупки мікрофона десь три тижні не писав відгук - хотів протестити в роботі. І, як на мене, за такі смішні гроші він виконує свої функції добре. У мене, правда, немає досвіду, як повинен робити мікрофони супербрендів, але те, що я купив, мене на 100% влаштовує.
- Достоинства:
- Всі свої функції виконує добре
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец kidsDM
- Станіслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Те,що треба!
- Антоніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Швидка доставка!
Гарна якість товару!- Продавец kidsDM
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сподобалось. Звук набагато краще чути з цим мікрофоном.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все працює
- Валерия В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже швидко отримали замовлення. Протестили і одразу отримали вмовили ще один комплект цих мікрофонів. Зручні, якісні, якісні гарний звук на я кому голос звучить приємно. Підключается елементарно за секунду до андроїда і айфон!
- Достоинства:
- Все подобається, якісна річ. Зручно відображає % заряду на екрані
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец kidsDM
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все супер
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Замовила цей мікрофон і деякий час прокористувалась.. все супер, я задоволена))
Працює чітко, звук чистий, без перебоїв. Для тих, хто вагається рекомендую!- Достоинства:
- Легко підключити, звук чіткий
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец kidsDM
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Мікрофон сподобався. Із переваг - невисока ціна, якісний звук, гарний зовнішній вигляд. Просто підключити. Загалом все ок.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Микрофонов очень много, но остановил свой выбор на этом. Покупкой доволен .
- Достоинства:
- Четкий звук, долгий заряд.
- Недостатки:
- на данный момент никаких
- Продавец kidsDM
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хорошо работает
- Достоинства:
- Записывают на большом расстоянии от телефона
- Недостатки:
- Был не большой брак, магазин пошёл на встречу, оформили компенсацию
- Продавец kidsDM
Ми завжди прагнемо до ідеального сервісу, але інколи трапляються помилки. Приносимо вибачення за цю ситуацію, дякуємо за розуміння і позитивний відгук
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Микрофон записывает голос хорошо. Даже с другой комнаты записывает хорошо.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Продавец прислал другую комплектацию ресивера. Рассчитывала на ту что на картинке.
- Продавец kidsDM
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
хороший мікрофон, покупкою задоволена
- Достоинства:
- 2 мікрофони, зручний кейс, вітрозахист
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец kidsDM
- Роман Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Керувати легко, звук чистий шумозаглушення працює добре, приїхали дуже швидко.
- Достоинства:
- якісне шумозаглушення
- Недостатки:
- поки немає
- Продавец kidsDM
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Класні мікрофони, звук якісний, чудова комплектація. ДЯкую
- Достоинства:
- комплектація
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Задоволений на всі 100%
- Достоинства:
- Все працює хороший стан