Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Микрофон беспроводной петличный для айфона андроида с подавлением шума ветрозащитой зарядным кейсом для телефона планшета смартофона пк одна мини петличка Type-C и Lightning для блоггера стрим теток M3 OnePro Черный 73719

Оценка пользователей 4.87/5
  • Софія Ш***

все працює

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон працює справно та відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай пристрій допомагає створювати якісний контент і дарує лише приємний досвід користування.

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший микрофон, отлично работает, доставили быстро.

Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофона! Раді, що він добре працює та що доставка була швидкою. Ваша довіра дуже цінується. Нехай мікрофон допомагає створювати якісний контент і тішить стабільною роботою під час зйомок та стрімів.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Менеджер доступно та інформативно надав повну інформацію про товар! Швидка відправка!

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук! Раді, що менеджер надав вичерпну інформацію, а відправка була швидкою. Бажаємо комфортного користування мікрофоном і вдалих записів!

• Діана Г***

• Єгор Л***

Klass

• Влада Б***

Дякую за мікрофон!
    Звук якісний за таку ціну, в комплекті присутні всі аксесуари.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купляв на подарунок, користувались 3 рази, поки все подобається, недоліків поки не помітили. Відправку отримали швидко!

• Богдана К***

Товаром задоволена!

Достоинства:
    Дуже хороший мікрофон, який має декілька режимів, звук запису сподобався.
    Недостатки:
    Якщо у вас лайтнінг до IPhon, то перехідник трошки незручний, завжди треба носити з собою, трохи страшно загубити. Але загалом все працює добре
    • Продавец  kidsDM

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово працює! Рекомендую!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Олена Ш***

Все працює добре! Дякую!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Вже був у виконанні, легкий у використанні, гарний звук, є вся комплектація, рекомендую

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний мікрофон, мені сподобався! Звук хороший, добре підʼєднується і чудово працює! Рекомендую)

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все сподобалось, звук чистий, заряд тримає дуже довго. За свою ціну ТОП! Рекомендую!

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  kidsDM

• Людмила Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Завтра випробую в польових умовах, бо цікаво саме з вітром як він впорається. Доповню потім

Достоинства:
    Виглядає достойно
    • Продавец  kidsDM

• Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово, мікрофон швидко прийшов.

• Сергій

Дитині сподобався

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший мікрофон, мені вистачає заряду на декілька відео. Іноді звук відстає у відео, гадаю це коли я відходжу далеко від телефону. Покищо не зрозуміла чи це був одноразовий баг, чи затуп телефону, чи дійсно так працює.

Достоинства:
    Кейс, вітрозахист, гарний звук
    • Продавец  kidsDM

• Варвара М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово працює швидко доставили все супер

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Мікрофон добре працює але тільки через type c, якщо підключати через лайтинг до айфон, то перехідник не допомагає, звуку немає. Спробувала з різними пристроями і там, де потрібен перехідник, звук йде не з мікрофону. При тому, що я придбала 2шт і ця проблема прослідковується на обох.

Що робити у такому випадку?

Достоинства:
    Чудовий звук, швидке підключення на андроїд та айфон з type c.
    Недостатки:
    Перехідник до айфон у комплекті не підтримує мікрофон
    • Продавец  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Андріана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Покупкою задоволена ,вже підключила мікрофон і зняла декілька відео Якість звуку дуже навіть хороша .Все працює ,лише трішки засмутила якість захисного кейсу , закривається і відкривається з незначними дефектами ,ніби ось ось зламається

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Зарядний кейс
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо, Андріано! Раді, що мікрофон сподобався і якість звуку не підвела. Дякуємо за зауваження щодо кейсу — цю інформацію беремо до уваги.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Микрофон после заказа пришел очень быстро. Все работает хорошо. Большое спасибо продавцу за быстрое обслуживание. Покупкой доволен.

Достоинства:
    Микрофон на данный момент полностью устраивает.
    Недостатки:
    Не выявеленно.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо, Сергію! Раді, що мікрофон прийшов вчасно і все працює до вашого задоволення. Приємного користування!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Спасибо. Качество понравилось, никаких лишних шумов, хорошeе крепление, качественный микрофон, заряда с учётом кейса хватает на 5 дней пользования ~ по 4 часа в день.

Достоинства:
    Компактность, комплектация, качество микрофона, хорошее шумоподавление
    • Продавец  kidsDM

• Сахань Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отримала мікрофон. Дуже швидка доставка і гарні менеджери. Мікрофон якісний, легко розібралася в інструкції. Підключається все швидко. Звук якісний. Дякую вам

Достоинства:
    Легкий в користуванні і гарний звук

• Мария Т***

Все супер

• Артем К***

Все супер

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Тільки отримала,тому користуюсь недовго.
    Зняла пару рілзів.
    Звук чистий,без шумів трохи є «ляльковості»,але вона незначна.

Брала для айфону 16+,підійшов ідеально.
    Поки ніяких нарікань
    Дякую

• Руслана Х***

Все супер, звук якісний

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Задовонила. Ціна якість! Швидка доставка. Поки все добре.

Достоинства:
    Все працює

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже задоволена покупкою. Придбала дитині на подарунок. Все дуже сподобалось!

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Мікрофон просто супер. Одна із моїх вимог, це був запис у повністю пустому приміщенні без ехо і цей мікрофон повністю з цим впорався. Підключити дуже просто, шумоізоояція чудова, можна записувати на достатньо далекій відстані і звів буде чудовим. Тому однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Відсутність ехо при записі в пустому приміщенні , шумоізоляція, простий у використанні, можна записувати на відстані від телефону.
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  kidsDM

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все сподобалось, якість звуку гарна на відео

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Брала для дитини, все добре.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже задоволена цією покупкою! Все працює справно, звук мені подобається на відео. Зручний кейс, зарядка та те, що я бачу на скільки % заряджено. Дуже рекомендую!!!

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Пришел товар. Микровон на андроїд работ водеьнорм. Батареи на сколько хватит пока не ясно.

Но есть проблема.

Дорогой продавец для Айфона есть переходник, но ваш микрофон не подключается к айфон и не работает с ним - напишите как быть в таком случае?

Или как настроить чтоб работал.

Или же он не конектятся с Айфонаси?

Достоинства:
    Есть все что нужно в комплекте и приятный материал
    Недостатки:
    Нет конекта с айфоном, качества звука пока под вопросом
    • Продавец  kidsDM

• Ганна Р***

Товар хороший