Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Микрофон беспроводной петличный для телефона петличка для айфона iPhone с шумоподавлением на 2 микрофона для андроида смартфона с зарядным кейсом ветрозащитой для записи звука гарнитура для блоггеров видео ютуб беспроводная type c M3 OnePro черный 73718

Оценка пользователей 4.9/5
  • Олександр В***

Мікрофон прийшов швидко.
    Все працює. Кейс заряджений на 100%. Розібралися з роботою без інструкції.
    Добре що все в одному кейсі. 2 мікрофони це удвічі більше часу на запис або можливість запису діалогу між двома людьми.
    Покупкой, сервісом та продавцем задоволений.

Достоинства:
    2 мікрофони
    Недостатки:
    Покі не виявлено
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофони, кейс і час роботи повністю виправдали очікування, а сервіс залишив приємне враження. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо комфортних записів і вдалих проєктів!

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже класні мікрофони, повільно розряджаються, легко підключаються

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофонів. Раді, що вони добре тримають заряд і легко підключаються — це справді важливо для комфортної роботи та зйомок. Нехай пристрій надійно служить вам під час запису відео та створення контенту.

• Христина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже задоволена мікрофоном, якісний звук навіть коли поруч гудять машини. Рекомендую

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона. Раді, що якість звуку виправдала очікування навіть у шумному середовищі та що можете сміливо рекомендувати товар іншим. Бажаємо приємного користування та вдалих записів для ваших відео й проєктів!

• Карпюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якісний товар, доставили досить швидко

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон виправдав очікування, а доставка була досить швидкою. Ваша довіра дуже цінна для нашої компанії. Нехай пристрій слугує довго та зручно, а записи завжди виходять якісними та чіткими.

• Алена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дякую за швидку доставку! Товар дуже сподобався, донька щаслива. Раджу мікрофони.

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофони сподобалися, а донька задоволена покупкою. Дякуємо за довіру та рекомендацію. Бажаємо зручного користування і якісних записів для блогів та відео! Завжди раді вашим замовленням.

• Ольга Д***

Все супер

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про мікрофон! Раді, що все сподобалось і товар повністю виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна. Нехай мікрофон служить довго та робить запис звуку зручним і якісним для відео, блогів та щоденних справ.

• Князева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Це мій перший мікрофон, як на мене все супер. Звук доволі чистий та якість на відстані не змінюється. Доставка швидка. Менеджер магазину все гарно та доступно пояснила. Все чітко та зрозуміло. Дякую

Достоинства:
    Прості у використанні
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за такий теплий відгук та вибір нашого мікрофона. Раді, що якість звуку, простота використання та швидка доставка повністю виправдали очікування, а спілкування з менеджером було зрозумілим і корисним. Бажаємо приємного користування та вдалих записів!

• Вікторія Ш***

Все супер!
    Товар влаштовує повністю!

Достоинства:
    Гарно звучить! Є спеціальний шумозахист!
    Недостатки:
    Не бачу!
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що мікрофон повністю виправдав очікування, якість звуку та шумозахист вам підходять. Нехай пристрій надійно служить під час запису відео та блогів. Завжди раді допомогти з наступними покупками.

• Даниїл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Брав на подарунок, людина задоволена

• Продавец  kidsDM

Дякуємо, що обрали цей мікрофон для подарунка та поділилися враженнями. Раді чути, що людина, якій призначався подарунок, задоволена. Нехай пристрій добре служить, допомагає створювати якісний звук та приносить приємні емоції від користування.

• Тіхонова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

чудові навушники! якість гарна. Рекомендую магазин!

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість мікрофонів вам сподобалась і все працює так, як очікували. Дякуємо, що обрали наш товар і рекомендуєте магазин. Бажаємо приємного користування та якісних записів для ваших відео!

• Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Петличка просто супер! Очень довольна покупкой. Звук чистый, голос слышно хорошо, без лишнего шума. Подключается быстро и легко, всё понятно даже без долгих настроек. Теперь снимать видео и вести эфиры стало намного удобнее!

За такую цену — отличное качество. Рекомендую!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку! Раді, що петличний мікрофон виправдав очікування, дає чистий звук і зручний у підключенні. Дякуємо, що обрали саме цей товар та рекомендуєте його іншим. Бажаємо приємного користування та вдалих ефірів!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Швидка доставка, все працює норм. Дуже порадувало, що є перехідник для старого розйому в айфон.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки що не знаю
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон швидко доставили, все працює добре, а перехідник для старого роз’єму айфона виявився корисним. Цінуємо ваш вибір і довіру до товару. Бажаємо зручного користування та вдалих записів!

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дякую, доставили швидко все працює

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого товару. Раді, що доставка була швидкою, а мікрофони працюють справно та відповідають вашим очікуванням. Нехай пристрій допомагає створювати якісний контент і дарує лише приємні враження від користування.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Брала на подарунок хрещеній,вона дуже задоволена

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і довіру до нашого товару. Раді, що мікрофон став вдалим подарунком і хрещена залишилась задоволена. Нехай пристрій служить довго, дарує якісний звук і робить зйомку відео ще приємнішою. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Ірина С***
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого бездротового мікрофона. Раді, що товар виправдав ваші очікування. Нехай запис звуку буде завжди чистим і стабільним, а мікрофон допомагає створювати ще більше вдалих відео та контенту. Завжди раді вашим наступним замовленням.

• Алена С***

Дякую

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон вам підійшов. Нехай він допомагає створювати якісний звук для відео та записів, а користування буде зручним і приємним щодня. Якщо виникнуть запитання — завжди готові підказати в межах сервісу майданчика.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший микрофон за такую цену. Голос (по сравнению с микрофоном в телефоне) звучит чётче, резче, лучше, но глубина пропадает, что не критично.

Достоинства:
    Цена - качество
    Недостатки:
    Глубина голоса пропадает
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і вибір цього мікрофона. Раді, що якість звучання в порівнянні з мікрофоном телефона вам сподобалася. Занотуємо зауваження щодо втрати глибини голосу, це важливий момент для покращення моделей. Бажаємо приємного користування та вдалих записів!

• Константин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Мікрофон дуже якісний. Шумопоглинач якісний. Налаштовується дуже просто.

Достоинства:
    Якість за ціну
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон виправдав очікування, а якість звуку та простота налаштування вам сподобалися. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай мікрофон надійно служить і допомагає створювати якісний контент та приємні записи.

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

брал микрофон, очень хорошо работают, уже записываю интервью

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон працює добре й вже допомагає вам у записі інтерв’ю. Це саме те, на що розраховували під час підбору моделі. Бажаємо стабільного звуку, зручної роботи та ще багато вдалих записів і цікавих проєктів!

• Ткаченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купувала на подарунок, племінник в захваті

• Продавец  kidsDM

Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали цей мікрофон як подарунок. Дуже приємно чути, що племінник у захваті від пристрою. Нехай техніка служить довго, дарує якісний звук і допомагає створювати ще більше цікавого контенту та яскравих відео.

• Таня Г***
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого бездротового мікрофона. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням, навіть попри відсутність детального коментаря. Нехай пристрій служить довго, забезпечує якісний звук і допомагає створювати цікаві відео та контент.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дякуємо! Мікрофон хороший , все чудово.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон виправдав очікування та добре працює. Це важливий сигнал, що ми рухаємось у правильному напрямку. Бажаємо зручного користування та якісних записів для ваших відео й проєктів.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отримала мікрофон все супер,працює компактний та гарний звук.Рекомендую!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофон вам сподобався, зручно працює та дає гарний звук. Вдячні за рекомендацію нашого товару. Нехай пристрій надійно служить під час зйомок, допомагає створювати якісний контент і дарує лише приємні враження.

• Олеся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Добре працює, легкий у підключенні та використанні

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за високий рейтинг і відгук про мікрофон. Раді, що він добре працює та виявився зручним у підключенні й використанні. Ваша оцінка допомагає іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо приємного користування та якісних записів звуку!

• Таміла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово працює, задоволені.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон працює чудово та ви задоволені покупкою. Це хороший вибір для зйомки відео та запису звуку. Бажаємо приємного користування та якісних записів у ваших проєктах!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Працює гарно, звук хороший, підключення легке

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона. Раді, що якість звуку та простота підключення повністю вас влаштовують. Це важливо для комфортної роботи й запису контенту. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного й надійного користування.

• Наталия Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

простий та зручний у використанні, дуже швидко відправили, дякую

Достоинства:
    простий та зручний у використанні
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і за вибір цього мікрофона. Раді, що він виявився простим і зручним у використанні, а доставка була швидкою. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо приємного користування та якісних записів у всіх ваших проєктах.

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хорошее качество в работе норм

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про мікрофон. Раді, що якість роботи вас влаштовує та модель виправдала очікування. Нехай пристрій допомагає записувати якісний звук для відео й блогів, а користування буде зручним та приємним щодня.

• Екатерина В***

Все працює

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що мікрофон працює коректно та виправдовує очікування. Нехай він допомагає створювати якісні записи та відео. Якщо під час користування з’являться запитання — завжди готові підказати в межах сервісу майданчика.

• Христина М***

Все чудово працює

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що мікрофон чудово працює та виправдав очікування. Раді, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай запис відео та звуку буде завжди якісним, а користування приносить лише задоволення.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Відправили швидко, поки перевіряли по квартирі, через 4-ри стіни працює чудово, з айфоном зʼєднався миттєво.

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що мікрофон швидко приїхав, легко підключився до айфона та стабільно працює навіть через кілька стін. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай мікрофон тішить якісним звуком і допомагає створювати класні відео.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Вітаю. Отримала мікрофон, і він не працює з Xiaoma Poco . Як запис відео, звук супер. Якщо конференція: Google meet, telegram, WhatsApp - ні.
    Перевіряла дозвіл, Вимкнула заборону на аудіо-маршрутизацію, Специфічний баг дзвінків у Xiaomi (Трюк із черговістю) - робила,Конфлікт із Google Асистентом - перевірку зробила. Все ок. Але він так і не працює.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук і опис налаштувань, які вже перевірили. Розуміємо, що відсутність роботи в месенджерах та конференціях дуже незручно. Передамо інформацію на перевірку щодо сумісності з моделями Xiaomi. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей.

• Наталія С***

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона! Раді, що товар вам сподобався. Нехай він допомагає створювати якісні записи, зручні ефіри та крутий контент. Якщо в процесі користування з’являться запитання — завжди відкриті до допомоги та підказок.

• Луіза М***

Швидка доставка
    Хороша якість

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що мікрофон та швидкість доставки виправдали ваші очікування. Ваша довіра до нашого асортименту дуже цінна. Нехай пристрій служить довго та допомагає створювати якісний контент і приємні записи звуку.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все супер! Це гарні мікрофони)

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що мікрофони вам сподобалися та виправдали очікування. Нехай запис завжди буде чистим і якісним, а контент для відео виходить ще цікавішим. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців.

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все працює, донька задоволена, дякую

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та довіру до товару. Раді, що мікрофон працює належним чином і донька задоволена покупкою. Нехай пристрій допомагає створювати яскраві відео та якісні записи звуку. Завжди відкриті до подальших замовлень і звернень.