Отзывы покупателей о Игровая консоль Microsoft Xbox Series S (889842651386)

• Олександр Ч***

Купував чотири місяці тому. Дуже хороша консоль, зі своїми задачами справляється.

Достоинства:
    Компактна, тиха.
  • Вадим Ш***

Консоль хороша, але 500гб виявилось дуже мало. Враховуючи, що ОС також займає чимало місця то залишається щось типу 400гб, а всі сучасні ААА ігри важать біля 100гб а то й більше, то місця вистачить на 3-4 такі гри. Рекомендую дивитись або S з більшим об'ємом, або докупляти пам'ять, або брати одразу X. По перформансу питань нема, але 60 фпс і full hd це максимум цієї консолі, це треба враховувати. Зараз собі я взяв би X з 1 або 2тб, але за ті 12к, які коштував S, я ним задоволений на 100%

Достоинства:
    Перформанс в усіх іграх достатній
    Недостатки:
    Малувато пам'яті якщо грати в декілька ААА ігор одночасно
  • Владислав П***

Моя перша XBOX, мені сподобалась.

Достоинства:
    Потужна, компактна та і коштує не багато.
    Недостатки:
    Офіційно нема Game Pass, кнопки геймпаду гучні.
  • Андрій К***

Консоль хороша

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олександр

Все супер, дякую розетці за можливість купити офіційну консоль.

Достоинства:
    Офіційна консоль, ціна, враження.
    Недостатки:
    360 Гб доступної пам'яті, але це особливість моделі і не секрет.
  • Амд Ю***

Все працює.

• Алекс

Лучшее приобретение за последние несколько лет
    В наличии они были буквально пару дней , мы думали брать или нет, т.к. у нас уже есть игровые ПК. Купить мы не успели и их разобрали, ну и я в надежде заходила каждый день проверяла наличие ))) несмотря на то, что Розетка обещает оповестить
    Так и произошло, появилась ОДНА в наличии и розетка не оповестила )
    Это первая наша приставка, но очень круто
    Стоит у нас она горизонтально для нормальной вентиляции и предотвращения перегревания
    Сразу оформили подписку Game Pass Ultimate, доступно куча игр
    Так как в Украине официально ещё нет, выбрали другой регион, цены игр там просто копейки
    Некоторые игры оптимизированы лучше, чем на ПК

Достоинства:
    Все круто
    Недостатки:
    Геймпад на батарейках, обычных батареек хватает на неделю
    • Ярослав Ш***

Так и не понятно, оповестила розетка или нет?

• Алекс

Не оповестили, я же написала )

• Евгений П***

Кстати правильное положение этой консоли вертикальное))) Потому что холодный воздух поступает на чип не из черной сетки а из дырочек по бокам, как раз горизонтальное положение и следствие перегревания устройства)))

• Богдан К***

Брав, як свою першу консоль. Настроюється дуже легко, якщо підлючити через LAN кабель, плюс в гри є опція, коли можна грати на половині завантаження, то через годину після покупки можна вже пограти якусь гру без проблем.
    Вважаю хороша покупка за свої гроші.

Достоинства:
    Тихий, компактний, виглядає гарно, геймпас вдалось активувати без проблем. Quick Resume просто пушка. Грається все комфортно і на 4K i на 1080 моніторах.
    Недостатки:
    Гріється, але може це ок. З геймпадом і батарейками - повна лажа. Якщо немає динаміків на моніторі, буде туго.
    • Богдан Т***

вже знайшов як вирішується проблема з зарядкою геймпада.

• Кличев В***

А який регіон вказаний на упаковці? Яка мова інструкції/документації?

• Роман

Проблема відсутності колонок в моніторі вирішується 3.5 джеком. Підключив свою JBL так. Так само і на геймпаді, але через геймпад звук тихіший

• Богдан Т***

Ні більше ні менше нічого нового про консоль не додам. Хороша перша консоль.
    Радує сервіс Геймпас (який з осені кажуть буде офіційно в Україні). Головне, що консоль вперше не сірою до нас потрапила. Скарг не маю. Вистачає з головою. Розширення екрану цієї версії також достатньо, бо граю з FullHD монітору, тож брак 4к - не помітний від слова "взагалі". Трохи турбує лише 512 гіг, але з зовнішніми носіями і картами розширення ця проблема - не проблема. Джойстик на мої малі руки - норм.
    Як для першої консолі, повторюсь, коробулька еSеSочка - ідеальна.

До Розетки взагалі питаннь немає, як завжди все на висоті, красунчики, моя повага.

Достоинства:
    Гарна перша консоль. Компактна. Цифровий сервіс ГеймПасс(який і в Україні восени буде). Зворотня сумістність без купівлі "ремастерів". Великий асортимент ігор і партнерів. Тиха.
    Недостатки:
    Кращий акум до геймпада прийдеться докупляти окремо. Не найкращий інтерфейс. 512 гіг може здатися мало. не для 4к любимців. тимчасова морока з цифровими сервісами.
    • Максим П***

Подскажи пожалуйста, что будет если поставить страну Украина в xbox магазине, там будут цены в гривнах или в долларах? Или там вообще не будет доступен магазин как на switch?

• Владислав Х***

Підкажіть будь-ласка, в С-ці геймпад з батарейками, чи акумулятором?

• сергій

якщо вибрати регіон україна, доступу до магазину не буде. Український стор обіцяють восени

• Павло Ж***
    Продавец: Rozetka

Це просто обрубок, а не приставка. Половина ігор геймпасу, в яких є 60 фпс, на цій приставці їх не буде. Тупо 60фпс патчі виходять для старшої консолі графіка там набагато краща, а це так лише. Сподобається лише тим людям, які грають в hollownight чи щось такого плану. 3А ігри йдуть через раз. Або 60 кадрів(в кращому випадку) і настільки вбога графіка, що можна очманіти, або середня картинка та 30фпс - що ніфіга не некстген. Також ще одним пороком є пам'ять. 364 Гіга ні на що не вистачає, окрім сінглу. Норм ігри в геймпасі займають не мало (форза 5 100 гіг, гірс 5 ≈100гб та ще багато інших) грати в 3-4 гри таке собі, а карта розширення коштує як ця приставка, тому я вважаю її обрубком

Достоинства:
    Швидкий ссд
    Недостатки:
    Вбога графіка, дуже багато 30фпс в іграх, які працюють в 60 на старшій консолі, замало пам'яті
  • Костянтин В***
    Продавец: Rozetka

Топова консоль за свої гроші. Купував ще рік тому (не на Розетці).

Щодо екрану для ігор. Дана консоль створена для FullHD телевізорів та моніторів. Якщо у вас екран 4К, то краще звернути увагу на старшу модель Series X.

Щодо пам'яті. Всього на консолі доступно 364 ГБ. Якщо ви одночасно граєте не у велику кількість ігор, то вам вистачить. Якщо вам потрібно більше пам'яті, то додатково можна купити звичайний зовнішній жорсткий диск на потрібну вам кількість пам'яті (1 ТБ, 2 ТБ і т.д.). Через жорсткий диск можна грати в неоптимізовані для консолей S|X ігри. А також можна дуже швидко переносити ігри з внутрішньої пам'яті і назад (Щоб не скачувати заново).

Щодо розмірів. Вона дуже компактна, її з легкістю можна взяти в рюкзак і перевозити (на відміну від Series X і тим паче PS5).

Щодо гучності роботи. Її зовсім не чути. Кулер зовсім тихий і безшумний.

Щодо геймпаду. Геймпад на звичайних батарейках. Для когось це мінус, для когось навпаки плюс. Як я вирішив це питання? Я купив 4 батарейки, які перезаряджаються і зарядний пристрій до них. Ціна зовсім невелика, все є на Розетці.
    2 батарейки в геймпаді, інші 2 заряджаються. Таким чином, я їх замінюю. З моєю інтенсивністю гри, заряду вистачає приблизно на тиждень.

Щодо цін на ігри. Поки України офіційно немає як регіону, то нам можна обирати будь-який доступний регіон. Найнижчі ціни звичайно в Аргентині. Ціни виходять нижчими ніж на PlayStation на розпродажі.
    В Microsoft Store кожен тиждень відбуваються різні розпродажі, ціни на них зовсім дешеві, треба слідкувати.

Щодо Game Pass. Це супер корисна підписка, за допомогою якої ви можете грати більше ніж 400 ігор не купляючи їх. Game Pass також можна купити дешево через Аргентину, Тупцію чи Індію. В різних регіонах часто бувають знижки.
    Наприклад я купував підписку на 8 місяців через Індію приблизно за 200 грн.

Достоинства:
    Game Pass, вартість, Ціни на ігри, маленький розмір, тиха робота, швидкість роботи
    Недостатки:
    Малий розмір внутрішньої пам'яті, але є можливість розширити зовнішнім жорстким диском.
  • Дмитро Т***
    Продавец: Rozetka

Консоль неймовірна, як такої різниці немає між X та S, у графіці це точно, адже технічне наповнення практично ідентичне (графічний чіп один і там і там). Різниця у 4к і 2к, стосовно фпс можна взяти у порівняння той же Dying Lite 2, скарги на фпс при виході були як зі сторони S, так і X. Графічні налаштування підганяє виробник гри, а так як "внутрощі" майже однакові, різниця настільки мінімальна що зрозуміти її можна тільки якщо тобі скажуть що там ось так, а там уже так. (Грав у Елден Рінг на якості і жодних просідань). Загалом раджу взагалі забути про ці спори і просто насолоджуватись якістю консолей що тієї, що тієї. Покажемо Майкам що Україна платіжеспроможна ????????

• Максим Н***

На 1080 п мониторе или телеке разницы в графике действительно не будет между Х и S. Но на 4к разница в графике просто пропасть, S и Х небо и земля. На S мыло сплошное, дельности прорисовки нет как таковой, теней хороший нет, трассировки лучей и ещё куча всего. Картинка на Х просто на 3 головы выше, говорю как человек, перешедший на Х с Сериес С. Далее фпс - на ске куча просадок, тот же елден ринг еле идёт в 30 фпс, просадки во многих других играх! На Х плавные 60 и все идеально.

По тех начинке - у Х быстрее процессор , видеокарта лучше в 4 раза, больше оперативки, больше ссд, есть дисковод. Отсюда и цена больше в 2 раза, что логично!

• Евгений
    Продавец: Rozetka

Будучи ПК-геймером с двадцатилетним стажем, устав от цен на видеокарты за последние годы, я понял, что моя RTX 2080 уже не совсем "зверь", но и делать апгрейд в наше время не очень выгодно, да и весьма рискованно... Особенно на фоне цен, событий, да и играю я уже не так много как раньше.

Мысль зрела ещё давно, так как стоимость видеоадаптеров год назад была в четыре раза выше от MSRP. А тут начал наблюдать, как Microsoft захватывают игровой рынок. Скупка издателей и разработчиков, продвижение очень выгодной подписки, которая дала "зелёный свет" в консольный мир даже тем, кто вчера боялся цен на игры по 60 евро (сам таким был). Тут уже мысли о приобретении Xbox Series зрели сами по себе. Подходящий мне игровой ноутбук стоит минимум $2000, новая видеокарта - не думаю, что дешевле. Да и старой пока хватает. А Xbox за в разы меньшие суммы предлагает гораздо больше.

Конечно, хотел сначала Series X, но на то время был дефицит. Сейчас времена настали более тёмные, всё же пришлось немного "спуститься с небес", полностью забыв об апгрейдах ПК на ближайшие годы. Да и в качестве стартового варианта, XSS очень интересен.

В общем, как только я увидел новости об официальном запуске Xbox Series S в Украине - решил купить. Естественно, сразу с Xbox Game Pass Ultimate, дабы получить полноценную игровую платформу, а не "кирпич" без игр.

За относительно скромную цену, получилась замечательная игровая платформа. Во-первых, всё просто и удобно. Для тех, у кого не так много свободного времени, и хочется просто отдохнуть - замечательный вариант. Всё просто, удобно и понятно. С подпиской, библиотека игр просто огромная - где бы столько времени найти?

Во-вторых, лично плюс для меня - единая экосистема. Нет рассадников лаунчеров, вроде EGS, Origin, Uplay и Battle.net. Теперь я могу просто выбирать, покупать ли игры в Steam, либо на Xbox.

Да и если знать как, можно приобретать игры гораздо дешевле, чем на ПК.

Рекомендую. Для отдыха, экономии и удовольствия - отличная покупка.

Достоинства:
    Подписка с огромным количеством игр, как старых, так и будущих. Тут и S.T.A.L.K.E.R 2, и Starfield будут.

Нет необходимости трат на комплектующие. Платформа для тех, кто хочет просто отдохнуть.
    Недостатки:
    Не совсем большая ёмкость SSD, разрешение ограничено WQHD (но всем ли надо 4K? Иногда может уступать Series X в графике и производительности (но больших отличий от ПК с RTX 2080 на 50" не заметил).
    • Олексій

Спасибо за обзор.
      Скажите, в GamePass есть игра Farming Simulator 22?

• Евгений С***

Проверил. Да, есть.

• Денис Т***

Да действительно xss так хорош, я тоже пользователь после ПК и так вот добавлю важно! Нет читеров в онлайн играх намного медленнее геймплей в целом в играх.

• Дмитрий
    Продавец: Rozetka

Покупал год назад в другом магазине, но захотелось поделиться опытом с желающими приобрести данную консоль
    Отличная консоль за свои деньги, с учётом нынешних цен на игровые ноутбуки и ПК.
    Много надежд на счёт геймпаса не питайте, там из годных игр не так много. И многие из них уже были пройдены ранее. Но частенько завозят новые годные игры, такие как ремастер ГТА са, ассасин Крид и другие. Но готовьтесь тем что все равно захочется приобрести игры.
    На счёт новых игр, они будут практически всегда на релизе стоить - одинаково на всех регионах, Аргентина и Турция позволяет сэкономить в основном на распродажах или играх которые давно в сторе ( от нескольких месяцев)
    Сама консоль слабее чем сориес х и отличее не только в разрешении, т.к. в многих играх хуже графика и в некоторых отличие в фпс ( например сайберпанк. Там на сериес с нету 60фпс, когда на страшей версии можно играть в 60 кадров в секунду)
    Хотя критического ничего нету, для нетребователеных геймеров хватит.
    Ну и самый основной минус, это память. Готовьтесь что придется приобрести как минимум внешний жёсткий диск. Т.к. даже одна часть cod( Таких игр не много, но 2-4 ААА игры в память консоли это предел, и дальше будет хуже) может занять большую часть свободной памяти, в идеале приобрести официальный ссд от Майков, но тогда разницы в цене со старшей консолью не остаётся, и смысла от series s никакого нету.

Достоинства:
    1 Компактность( Спокойно влазит в рюкзак, включая два геймпада, внешний жёсткий диск, все провода)
    2 Цена( Купить ноутбук или ПК с около аналогичными характеристиками нереально)
    Топ за свои деньги
    Недостатки:
    1 память
    2 производительность хуже чем в сериес х и отличие не только в разрешении.
  • Александр Г***
    Продавец: Rozetka

Ви напевно більше часу рекламу робили, ніж вона була доступна.

• Станислав Г***
    Продавец: Rozetka

Володію приставкою з грудня 2021. Брав в основному для зворотної сумісності. Приставкою задоволений. А вже скоро і український інтерфейс та регіон з'явиться.

Достоинства:
    Майкрософт нарешті йде в Україну.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Денис Т***

Так консоль дуже добра, перша в житті після пк!

• Сергей Т***

Є один мінус-це пам'ять, однозначно треба купляти зовнішній ssd (я так і зробив)

• Евгений Г***

Скажіть будь ласка, я якщо я оформив gamepass встановив якусь гру - проходжу її та згодом припустимо моя підписка геймпасу завершилася то я зможу цю встановленну гру на консолі продовжити проходити вже без геймпасу? А також хотів запитати я можу через перехідник як на ПК купити будь який ССД щоб качати туді ігри? Чи потрібно спеціальний ССД купувати?

• Віталій
    Продавец: Rozetka

Хороша консоль за відносно не велику ціну, яка повністю задовільняє мої потреби . Використовую її разом з 2к 120 Гц монітором. Деякі ігри на ній йдуть в 120 фпс , деякі в 60. Рекомендую до купівлі , разом в Game Pass

Достоинства:
    Розміри, ціна, каталог ігор
    Недостатки:
    Для 4к ТВ краще потерпіти і взяти старшу модель
    • Віталій

to: Евгений Гордиенко
      Якщо підписка закінчилась - доступ до ігор підписки не буде - логічно. Вам потрібно або продовжити підписку або купити гру. SSD так як і HDD підключити можна і качати туди ігри , але тільки ігри без оптимізації під нове покоління (зі значком X|S)

• Владислав

Як буде працювати на моніторі 3400 на 1440?

• Алексей Г***
    Продавец: Rozetka

Користуюсь вже рік. Абсолютно шедевральна річ. Маленька, тиха, потужна. Ігор безліч на любий смак. Рекомендую)

• Маслак Є***
    Продавец: Rozetka

Прекрасна річ, якщо ти не про геймер, а простий роботяга, який прийшовши з роботи хоче спокійно почілити та пограти. Особливо рекомендую її для тих, хто пропустив багато ігор за минулі роки, з геймпасом топ річ.

Достоинства:
    Компактна, безшумна.
    Недостатки:
    Всього 365гб вільної пам'яті
    • Ілля

Різниця лиш в роздільній здатності між SS/Х, та в деяких випадках в продуктивності, в 120фпс де молодша не зможе дати більш меньш, нормальну картинку.
      Але погодьтесь, що ніхто за 2-3м не відчує різниць між ними, а переплата Х2 не варта того, це побажанню.
      Пам'яті на SS вистачає, ігри в два раза меньше важать, ніж на старшій, через технологію стискання ігр, тобто оптимізація під меньшу роздільну здатність, 500гб або 1000 немає різниці, тільки в випадку із неоптимізируваними іграми під цю технологією, пам'яті дійсно буде мало.

• Максим Н***

Это не правда. Я пол года сидел на S. Игры идут часто в 30-40 кадров, картинка очень мыльная, текстуры и дальность обзора просто ниочем. Памяти постоянно не хватает. Взял Х и разница КОЛОССАЛЬНАЯ! Игры идут в 4к и плавные 60 фпс. Откройте ютуб и посмотрите разницу например в Elden ring или бф 2042! На Х установить можно значительно больше игрушек и места всегда хватает.

• Дмитрий С***

Илья, разница не только в разрешении. Часто бывает разница и в графике и в фпс. Обманывать людей не надо. Так же объем памяти сильно решает т.к. на младшей консоли доступно всего 360 - Гб. А чтобы расширить полноценно память придется как минимум доплатить разницу между консолями с и х э. При этом разница в мощности будет большая. При всем при этом, консоль до конца поколения может и не дожить, в отличии от страшней версии( сериес х) у меня младшая уже год и я знаю, что говорю. В целом играть можно во все современные игры, с приемлемой графикой, с учётом нынешних цен на ноутбуки и ПК, это отличное решение, для ограниченного бюджета. Но если бюджет не ограничен, лучше купить сериес х либо же ПК.