Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Miele SQLL0 31 Duoflex HX1 Бриллиантовый белый (41QLL031UA)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Працює добре,легкий,маневрений.Простий у користуванні.

Достоинства:
    Дуже добре збирає пил навіть і звичайному режимі.
    Недостатки:
    Хотілось би підсвітку.
  • Олексій Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Завжди з недовірою ставився до miele. Завжди думав,що miele це звичайна техніка,яка нічим не відрізняється від іншої. Лише захмарною ціною. Що це лише про маркетинг. І тут нема за що переплачувати. Але взявши в руки цей девайс одразу починаєш змінювати свою думку. Це дійсно якісна річ. Мої пухнасті килими на підлозі та стінах стали перевіркою для пилососа. Це дійсно того варто. Не кажучи вже про звичайну підлогу. Нереальна чистота. Круто,що можна трансформувати пилосос і піти швиденько прибрати в авто.Та навіть те як запаковано цей пилосос відрізняє його від іншої техніки. В наш час зустріти речі де навіть звертають увагу на якість пакування - це просто топ і нереальна повага до клієнта.

Достоинства:
    гнучкість - гнеться труба пилососа, а не ти при прибиранні
    Недостатки:
    ціна; незручно чистити, звик до мішкових пилососів
    • Катерина

Подскажите, разве у этого пылесоса гнется труба? Нигде не нашла информации о наличии такой функции

• Надежда П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Придбала і я цей чудо пристрій) Вибирала довго, читала відгуки, вивчала. І купила) Користуюся поки перший тиждень, але це так зручно. До цього був тільки дротовий пилосос, і витягувати його кожен раз не так зручно як цей) . Заряда вистачає на три кімнати ( це 70 кв. м), далі заряджаю, приблизно 2,5 години на повну зарядку і продовжую. Це коли вихідні і роблю повне прибирання і використовую різні насадки Якщо проходити по кімнатам серед тижня і там де дійсно бачу бруд то вистачає заряда на 3-4 дня. Основна щітка розумна і сама бачить килим чи звичайна підлога, що теж облегшує прибирання і не потрібно міняти щітки. Він тихий, звичайний пилосос дитина боїться і втікає, а цей сама включає і просить пилососити) Поки я задоволена всім і дуже. Із недоліків, як на мене могла б бути колба для сміття побільше, але не важко висипати тому цей недолік не значний.
    І напевно це сама фірма, коли береш у руки то відчуваєш преміум комфорт) Дякую Розетці за швидку доставку і якісний товар) З Новим Роком)

• Ельвіра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Користуюсь цим пилососом вже близько місяця.
    Зовсім ніяких нарікань немає.
    Я навіть не включаю турбо режим, бо в цьому немає потреби. На звичайному режимі прибирає весь пил, котячу шерсть, і інші крихти.
    Зарядки вистачає поприбирати всю квартиру (55 метрів) і ще залишаться.

Зручно тримати пилосос в руці, чистити пилозбірник, змінювати насадки.

Коли заїжджаю на килим, то пилосос автоматично змінює потужність, килими прибирає ідеально.

Чудова річ! Рекомендую!

Достоинства:
    Зарядки вистачає на довго, зручний, потужний
    Недостатки:
    Жодних

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже якісна річ. Легкий, зручний і простий у використанні. Без проблем проходить під меблями і в вузьких місцях. Заряду вистачає для прибирання 3-кімнатної квартири, навіть без турбо впорався на відмінно. Окремо хочу відзначити його компактний і стильний дизайн.

Достоинства:
    Дизайн, зручність вивантаження сміття та надзвичайно зручна чистка фільтра
    Недостатки:
    Не купив раніше

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже довго вибирала) серед інших моделей та виробників. Вирішила ризикнути. Ні дня не жалію) 2 ковра, 70 м к, вистачає на 2 повноцінних прибирання. Чистить ідеально, навіть робота тепер не вмикаю. Все чітко- легке складання, легке очищення.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Перше враження було сформовано на килимі при вході в квартиру, його постійно пилососити старим приладом і склалось враження що він вже постарів, вже не чорного кольору а сірого, яке було здивування,коли пройшовся цим агрегатом, килим знову як новий ,темно-чорного кольору. Пилосос просто супер, авто перемикання у турбо режим на килимах спочатку здалось незручним,але на сьогоднішній день можу сказати,що рішення дуже класне. Заряд акумулятора не більше 3 годин.
    Дуже якісна збірка і матеріал самого виробу.

Достоинства:
    Якісні матеріали, режим всмоктування
    Недостатки:
    Гучний
  • Кристина Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Працює дуже добре, навіть без турбо режиму. Вистачає щоб прибрати квартиру 50 квадратів и ще залишається заряд
    Єдиний мінус-дуже не зручно висипати в нього сміття. Пока не навчилися, пару разів висипалося крізь відро.

Достоинства:
    Дуже потужний, вистачає надовго заряду
    Недостатки:
    Незручний контейнер для сміття
  • Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Хороший і якісний пилосос. MIELE і цим все сказано.

Представник бренду

Дякуємо, що обрали Miele !

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Довго обирали ручний пилосос, але вирішили зупинитись на miele, так як відчувається якість матеріалів. По даній моделі насторожували відгуки про немалу вагу та проблеми з електрощіткою, але все ж таки наважились її купити, так як в даній ціновій категорії конкуренти пасуть задніх. Якщо є зайві 5-7 тисяч, то обрали б triflex.
    Щодо ваги: дійсно важкуватий, але для нашої сім'ї не критично ви водите ним по підлозі, а не тримаєте у висячому положенні.
    Сила всмоктування: гарна із електричної щіткою, але коли змінюєте насадку, то так собі.
    Заряду в звичайному режимі роботи вистачає на 60 м².
    Не сподобався примітивний індикатор заряду: 3 лампочки, а також те, що не фіксується в стоячому положенні (потрібно або вішати в спеціальне гніздо на стіні, або шукати об що обперти).

Достоинства:
    Ціна/якість матеріалів, доволі добре втягує з електрощіткою.
    Недостатки:
    Примітивний індикатор заряду. Потрібно вішати в спеціальне гніздо або обпирати об стіну.
  • Олег К***

Коштувало своїх грошей.
    Раджу. Добрий помічник.

Достоинства:
    Потужний,легкий в користуванні та об слуговуванні,тихий,зручне кріплення,добра комплектация.
    Недостатки:
    Не з'ємний акуиулятор
  • Олександр С***

Дуже гарний!

Достоинства:
    Бренд, сила всмоктування!
    Недостатки:
    Їх просто немає!

• Дар'я Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Зі своїми задачами справляється на відмінно.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Це дуже потужний пилосос із чудовим прибиранням, у мене майже скрізь товсті килими, і чесно кажучи, Miele не рекомендує його використовувати для килимів. Але я все одно ним користуюсь і килими стали виглядати набагато краще, а там, де килимів немає, він прибирає на 5 зірок
    Трохи важкий через акумулятор на кінці ручки, але він працює надзвичайно добре

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Відмінна потужність всмоктування. Компактний (можливо, аж занадто). Гарний дизайн і легкість кріплення насадок. Не такий легкий, як очікувалося, тому рука трошки втомлюється, якщо пилососити всю кімнату. Але все одно покупкою дуже задоволена!!!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже потужний акумуляторний пилесос. Не очікували! Повністю справляється зі своєю задачею. Легко чистити.

Достоинства:
    Вартує кожної потраченої гривні на нього!
    Недостатки:
    За понад рік користування недоліків не виявлено
  • Петро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дружина задоволена роботою .

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Якщо ви 156 см зросту і 50 кг вагою як я - вам цей пилосмок не підійде. Дуже тяжкий на одну руку, просто дуже. Постійно доводиться чергувати руки. Після кожної кімнати хочеться відпочинку. Після квартири 73 кв.м. руки просто відвалюються, обидві. Особливо якщо доводиться багато маневрувати між предметами, то взагалі завал.Не маю з чим порівнювати, це перший акумуляторний пилосмок у мене, може вони всі такі, але 3 кг на одну руку - це конкретний спорт. Після того, як чоловік прибрав усю квартиру таки зі мною погодився.
    По комплектації хотілося б ще. До самого товару, пакування і т.д. претензій поки немає.
    З переваг: зручно висипати сміття, однією кнопкою. Фільтр який міняється раз на три роки. Без шнура. Стоїть при стіні без тримача, АЛЕ кращи прикріпити.
    Вистачає заряду не на всі 73 кв.м., на кухню не вистачило (десь10кв.м), довелось дозаряджати. Не знаю чи це перевага чи недолік. Повна зарядка за 3 ,5 години.

Не знаю чи можна, але я б його повернула не вагаючись.
    Все ж робот-пилосмок - це мій фаворит. Рівнозначний як посудомийка, пралка і сушка.

Достоинства:
    Не маю з чим порівняти. Головне - зручно викидати сміття. Натиснув на кнопку, саме висипалось в смітник, закрив і все.
    Недостатки:
    Дууууже тяжки для мене
  • Винокуров В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Обновление: Купили 10 февраля 2025 года на замену SAMSUNG Jet 70, который был приобретён на Rozetka в конце 2021 года. Самсунг всё ещё работает, хотя и потасканный, ему уже более 3 лет. Решили обновиться.

Модель Miele SQLL0 31 Duoflex HX1 перестала работать 5 апреля 2025 года (менее двух месяцев использования). Причиной стала неработающая турбо-щётка. После того как разобрал пылесос, обнаружил, что мешает вращению щётки кусок пластика. Для решения проблемы пришлось снять белый колпачок и выявить следующие проблемы:

Набивается пыль.

Вал был "поплавлен" (очень странно для такого устройства).

Как такое возможно? Это пылесос! В результате пыль, налипшая на раскалённый пластик, образовала сгусток, который мешал вращению вала (на фото это самое мохнатое место на пластике, оно серое).
    Пришлось срезать пластик ножом. Из места, где находится подшипник скольжения, извлек огромное количество пыли (на фото лишь половина того, что я достал).

Для пылесоса стоимостью 15,000–20,000 грн (без скидок) — это просто неприемлемо. Через два месяца использования, при обычной домашней уборке, вал поплавился. Это не случайность, это конструктивный дефект.

Подытожим: щётка, вероятно, не попадает под гарантию, но это не оправдывает такого уровня качества. Настоятельно не рекомендую данный пылесос.

Достоинства:
    Удобный, работает первые два месяца.
    Недостатки:
    Щетка, поплавило вал щетки, набивается пыль в подшипник скольжения щетки.

Представник бренду

Добрий день! Шкода, що трапилась така ситуація, для вирішення питання просимо звернутись в сервісну службу Miele.

Шановний Валерію,
      Дякуємо за ваш відгук. Ми перепрошуємо за незручності, які ви зазнали з пилососом Miele SQLL0 31 Duoflex HX1.
      Сервісний центр здійснив гарантійний ремонт щітки.
      Дякуємо за розуміння та приємного користування.