- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Ok
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Все пиво однакове
- Достоинства:
- Тільки хороша упаковка
- Недостатки:
- Дорого
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Класний подарунок
І дуже смачне.
Усе на смак різне, не розумію, як деяким коментатором воно однакове .- Достоинства:
- Гарний смак
Чудовий подарунок - Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Склад не відповідає опису, але збігається з картинкою. Із 6 сортів що в описі - насправді лише 2 збігаються, 4 - інші. Але оскільки я люблю IPA - то для мене ок
- Достоинства:
- Люблю IPA - тому мені підійшло
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Волошин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Неплохой подарок
- Юра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Чудово підійшов на подарок
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Не смачне пиво, назви різні, а на смак усі однакові
- Достоинства:
- Немпє
- Недостатки:
- Смак, пиво усе на смакоднакове!
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Все понравилось
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Пиво хороше, брала на подарунок
- Достоинства:
- Пиво хороше, брала на подарунок
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Пивас дуже цікавий і смачний.
- Достоинства:
- Пивас дуже цікавий і смачний.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Не рекомендую, низька якість пива, тотальна економія на інгреідієнтах.
Там де заявлена цитра на виході брунатна жижа з дефектом.
Для людей далеких від крафту це буде як ще один доказ поганої якості всього крафту!- Недостатки:
- Низька якість, дефекти в пиві.
- Анатолій З***
Але крафтове пиво дійсно погане без виключень
- Димитриус
А при чем здесь весь крафт? если вам конкретно данное пиво не понравилось, странная антилогика. Сейчас только крафт есть нормальным пивом (в зависимости от производителя), массмаркет на 100% превратился в шлак уже лет как 15.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Дно дна, все пиво водянисте, ніякої палітри хмелів.
Хейзік окислений, очевидно зберігався не в холодильнику, хоч по строкам може зберігатися ще 2 роки.- Недостатки:
- Дешеве пиво під видом крафту
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Хороший набір, цікаво куштувати кожен смак. Зручно, що 0.33
- Достоинства:
- Різні смаки, всі досить цікаві
- Оксана Д***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Як вода,смак не зрозумілий,спецефічний,брав 6 видів,тільки 1 з 6 чимось відрізнявся,темніше і з іншим смаком.Не знаю,пивом таке б не назвав,якийсь напій слабоалкогольний.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Ніяке
- Юлія М***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
брала на подарунок, не тут. Смаки досить цікаво поєднано, гарно виглядає набір, але Вауу смаку не було, на 1 раз для різноманіття спробувати
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- як на мене присутній злегка водянистий смак
- ЖеняПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 6
Попробовала это пиво на бир фесте- очень классное
Первый вкус - кокосовая вода, а потом насыщенный вкус темного пиво.
Мне очень понравилось!- Достоинства:
- Необычно вкусно
- Недостатки:
- Дороговато)