Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Очиститель для труб Милам Я Экономка Кислота соляная 5 л (4820152290779)

Оценка пользователей 4.68/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Добре роз'їдає вапняний наліт. Раджу.

Недостатки:
    Розчинити тіло в ньому не вийде. Розчин слабенький
    • Анастасія

А уявіть, якщо ми тут лайкнули, поржали, а Олександр реально намагався)

• Олена Н***

Відгук, на який ми заслужили
      Доречі, зайшла у відгуки мабуть виключно заради того, щоб розуміти чи є однодумці, бо як бачила надпис Соляна кислота то «розчинити тіло» це перше що прийшло не думку

• Маруся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л

Також спробувала його на відсіку для порошка/гелю у стиральній машині - нереальний результат. Чим тільки до цього не терла ці жовто-руді плями! А тут - 2 хвилини, і як новий.

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Ванну от грязі і старого налета известкового очень быстро очищает.шипит.и до блеска сразу.

Достоинства:
    Очень эффективное.
    Недостатки:
    Цена большая то
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Чудово працює з сечовим камінням

• Клименко Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Очистил унитаз от многолетних известковых отложений за ночь

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Это НЕ очиститель для труб, тут явная ошибка в описании.
    А известковый налёт и ржавчину отчищает отлично.
    Конечно, запах кислоты многими трудно переносится.
    Но нежные и ароматные средства в тяжёлых случаях не помогают, а раствор соляной кислоты самое сильное средство.

• Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Это супер средство,туалет в колене отмыло до бела(немного потереть пришлось),а было ужас шо,не могла домытся как сняли квартиру.Вычерпала всю воду и залила чуть больше пол бутылки и на пару часов.

• Андрей В***

Отличное средство. Убрало известковый налет на 100%

Достоинства:
    Работает как в инструкции
  • Владислав Т***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Моя акриловая ванная была рыжая от ржавчины,ничего не отмывало ее. Решил солянной попробовать на свой страх и риск. За минуту все отмылось до состояния новой. Прошло 2 месяца, ванная вроде без изменений. Может кому пригодится, но пользуйтесь на свой страх и риск.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Чудовий засіб! В орендованій квартирі за два рази ( по ,0.5 на ніч ) ще радянський унітаз очистив, все біленьке стало.

Достоинства:
    Працює
    • Олена

Як саме ви обробляли унітаз? На скільки залишали?

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Впорався з застарілим нальотом в унітазі за дві години. Начисто!!! Рекомендую !

Достоинства:
    Ціна, швидкість роботи
    Недостатки:
    Запах
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Я думала, що мій унітаз безнадійно брудний, безліч разів намагалася відмити його доместосами, утьонками і тд, але нічого не допомагало. Яким же було моє здивування, коли за 5 хвилин реакції він став як новий. Однозначно рекомендую!
    Але будьте обережні при використанні та обов'язково надягайте рукавички, і якщо є, респіратор.

Достоинства:
    Ціна/якість, швидкість реакції засобу
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Класний засіб для чищення унітазу. Навіть якщо ви його сто років не мили і там завелися динозаври. 1 ковпачок на ніч та з ранку унітаз як новенький

• Маруся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л

Брала виключно для прибирання вапняного нальоту. В ванній, унітазі та раковині (особливо, що кіт любить там робити свої "справи"). Результат приголомшливий. Нанесла і протерла щіткою через 5 секунд - раковина як нова. Навіть не терла, просто протерла одним рухом (що я тільки не пробувала, дорогущі засоби, соди, терти, залишати на ніч - а тут пару секунд , і диво)

Достоинства:
    Диєвий, ціна, об,єм
  • Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Спробував для прочистки труб і чистки ванної!з ванною справився чудово!з трубами у мене виникли сумніви,на допомогу прийшов кріт!

Достоинства:
    Ціна і результат
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Відмиває все: наліт на кухні на крані, раковині, унітазі, шви між плиткою, наліт на зволожувачі повітря і тд. Класна бюджетна штука

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Видалило наліт в унітазі річної давнини. Запах зрозуміло як у кислоти, працювати в масці та рукавчиках. Трішки вилилось мені на раковину з нержавіючої сталі - залишило розводи, які ніяк не відмиваються - будьте акуратні у використані

Достоинства:
    Ефективність
    Недостатки:
    Запах
  • Игорь Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Справился на все 100. Очистил налет полностью.

Достоинства:
    Очистил на 100%
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Очень хорошее средство для удаления известкового и ржавого налета на сантехнике. Не использовать на никелированных поверхностях. Чернеют. Унитаз, умывальник, душевую кабину отмывает за секунды. Рекомендую!

• Наталья

З хромованими виробами треба бути обережніше, розбавити розчин водою +200 мл на літр, змочити !вже зволоженні водою! вироби через розпилювач та залишати не більше ніж на декілька хвилин і змити водою. За необхідності короткими діями повторити (вода+розчин+декілька хвилин почекати+вода)

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Покупала для гидробокса, для слива, в итоге котячий лоток отмыла просто за раз, швы кафельные на полу, вымылись за 10 минут. Средство

Достоинства:
    Стоимость
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Видаляє застарілий наліт, з яким не справилася купа інших засобів, за 5 хв.

Достоинства:
    Простота у використанні, ціна, швидкість досягнення бажаного результату.
    Недостатки:
    Для мене відсутні
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л

Класна штука, але потрібно працювати з нею обережно. Туалет від іржі навіть старої відмиває миттєво, шви між платою у ванній як нові.

• Садова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л

Найкращій засіб для чищення раковини та унітаза.Залив трохи в коліна та через хвилин десять почистив йоршиком.Все як нове.Тільки треба бути обережним та працювати в гумових рукавичках

Достоинства:
    Дуже добре чистить
  • Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л

Пользуюсь не первый год для очистки стен бассейна (лайнер). Поверхость чистит и не портит - оптимальная концентрация

Достоинства:
    Эффективен
    Недостатки:
    не для закрытых помещений
    • Світлана Г***

Доброго вечора. Скажіть будь ласка в для ванни вона підійде?

• Уляна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Все чудово , гарно справляється з своєю задачею

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Брав як реактив. Під час хімічних дослідів великих проблем не виникло.

Достоинства:
    Нормальний реактив без незрозумілих домішок
  • Татьяна А***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Средство суперское. Я его наношу на тряпку и протираю раковину или унитаз. И да же не оставляю на время, налет вытирается мгновенно. Мне странно, как люди могут оставлять на время. Не разъедает кафель?!

Достоинства:
    супер средство
    Недостатки:
    в Розетке- дороговато((
  • Юлия К***

Осталась очень довольна

• Василенко А***

Краще немає

Достоинства:
    Видаляє все
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Не знайшов в місті,а на розетці є.Раніше користувався не жалкую і рекомендую.

Достоинства:
    Швидко виїдає камінь
    Недостатки:
    Не помітив
    • Амир И***

Швидко это за сколько? За недель, за ночь, за 10 мин? Что в вашем понимании "швидко"?

• Сарана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

2 роки не могла убрати камінь в унітазу.Багато чого купувала,але все мимо...Це паличка виручалочка!Круто видмиває наліт,з яким важко впоратися

Достоинства:
    Дієвий,швидкий результат
  • Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Класний засіб, відбілив абсолютно безнадійну ванну. Але треба наносити декілька разів і залишати на ніч.

• Олена

Для ванни, принаймні чавунної, не підходить, оскільки це агресивний засіб, що містить кислоту.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

На дуже застарілих відкладеннях працює, але потрібно заливати пару разів, на ніч не ризикнула залишати

Достоинства:
    Працює
  • Руслана М***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Працює добре, але обережно з металевим покриттям, я зіпсувала, бо не змила ч/з 20ʼ

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Отличная кислота. Быстрая отправка. Возможность бесплатно забрать в точках выдачи.

• Вікторія М***

найкраще що є