Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Средство для чистки Милам Я Экономка Сантри 1л (4820152290281)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Zhanna
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество в упаковке: 1
  • Nadezhda Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество в упаковке: 1

Рекомендую.
    Средство для чистки действительно отличное. Наносим, ждем какое то время (4-5 мин.),вытираем, смываем и вуАля, чистота!
    Спасибо Розетке за доставку.

Достоинства:
    Блеск,чистота
    Недостатки:
    Работать в перчатках,уж слишком ядовитое', хоть и отмывает все
  • Ольга П***

Мені дія засобу подобається.

Достоинства:
    Ефект
  • Комарова Н***

Дуже добре очищує емаліровану поверхню ванни. Слід використовувати згідно інструкції.!!! А якщо поверхня дуже забруднена, використовувати повторно. Краще чистити все своєчасно)

Достоинства:
    Швидко видаляє бруд!
    Недостатки:
    Шкодить рукам. Треба не забувати про перчатки!!!
  • Алина Б***

Ефективний у використанні. Добре очищає

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Евгения Т***

Мне гель понравился!!!

• Наталія Ш***

Абсолютно безкорисливий засіб, злегка жовтий наліт на ванній не від'їдає, купувала 2 бутилки, надіялась хоч на якийсь ефект на інших поверхнях, але його нуль, відгук зазвичай не залишаю, але почитавши позитивні відгуки, хочу залишити іншим покупцям відгук для більш зваженої покупки, сантехніка у мене вся нова, тому із забруднень тільки жовтий легкий наліт від води, абразивами не користуюсь, тому понадіялась на цей засіб

Достоинства:
    Літраж
    Недостатки:
    Не рекомендую, не якісний
    • Ліна Б***

Спробуйте засоби від цвілі, я брала засіб Domil від цвілі мити шви між плиткою навколо ванни. Душем змивала засіб з стін, вода збігалася в ванну, ванна побіліла.