Отзывы покупателей о Бумага туалетная Mildi Luxury Целлюлозная 3 слоя 32 рулона (4820032451771)

Оценка пользователей 4.15/5
  • Ирина К***

Бумага супер
    Быстро и качественно
    В целом всем довольна

Добрий день, Ірина! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Юрій

Сподобався, міцний

Добрий день, Юрій! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Ірина Ю***

Все дуже добре

• Инна З***

Хороша якість, покупкою задоволена. І ціна приємлива.

Вітаємо, Інна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Артур

Не раджу, це не туалетний папір, а серветки. Дуже тонка, просвічується і миттєво промокає.

Достоинства:
    Листи добре відриваються
    Недостатки:
    Нічого спільного з туалетним папером у неї немає

Добрий день, Артур! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Шкода, що продукція не виправдала ваших очікувань, проте хочемо зазначити, що туалетний папір "Mildi Luxury" має три шари, та його виробництво відповідає усій НД, ТУ У 17.1-22351935-004:2025 та ТУ У 17.2-22351935-002:2020, систему менеджменту сертифіковано за стандартами ISO 9001, ISO 14001 та впроваджено сертифікацію згідно стандартів FSC. У нас є широкий асортимент целюлозних виробів, можемо запропонувати спробувати чотиришаровий туалетний папір "Золото" (443450954). Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт знайшов свій ідеальний продукт!

• Ольга Н***

Чудова якість.

Добрий день, Ольга! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Любов к***

Пишуть,що якісний,може і так,але точно не тришаровий.

Недостатки:
    Не тришаровий.
    • Роман

В мене було три шари… перевіряв… просто два з них більш міцно склеєні між собою, а третій простіше відділився… так що придивіться уважніше … я спочатку теж думав що щось не так… але все добре… і якісь і ціна !!!

Добрий день, Любов! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Туалетний папір "Mildi Luxury" має три шари, та його виробництво відповідає усій НД, ТУ У 17.1-22351935-004:2025 та ТУ У 17.2-22351935-002:2020, систему менеджменту сертифіковано за стандартами ISO 9001, ISO 14001 та впроваджено сертифікацію згідно стандартів FSC . Згідно технологічного процесу виготовлення два верхні шари проходять через вал з однаковим тисненням і дуже щільно склеюються між собою. Третій шар проходить через інший вал і іншим тисненням. Саме тому відповідно, 2 верхні шари більше скріплені і їх важче розділити. Завжди раді Вам допомогти!

• Наталія З***

Дуже гарний папір, м'який але водночас міцний. Ціна по акції просто супер! Буду брати ще!

Достоинства:
    Ціна, якість

Вітаємо, Наталія! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Ігор Ж***

Дуже гарний папір.

Вітаємо, Ігор! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Анна В***

Чудовий туалетний папір, вже давно користуюсь.

Вітаємо, Анна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Петр Р***

Дуже гарний папір.

Вітаємо, Петре! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Лариса Р***

Купила по знижці цей папір і не пошкодувала. Якісь гарна ціна , ціна Топчик! Рекомендую!

Достоинства:
    М'який
    Недостатки:

Вітаємо, Лариса! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Олександр

Я зазвичай не пишу відгуки про подібні товари, але... Це найгірший туалетний папір, яким мені доводилося користуватися...(((

Достоинства:
    Недостатки:
    Рветься
    • Виктория К***

Пишите скрізь і лише один негатив.

Оце ваш відгук.Тут теж все погано. Жахлива людина

Олександр
      27 квітня 2026
      Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
      Я зазвичай не пишу відгуки про подібні товари, але... Це просто жах... Брав три "аромати" цього мила, і всі три воняють просто жахливо(((

• Володимир Р***
    Продавец: Rozetka

Чудовий тришаровий папір!Якість на висоті, а велика упаковка на 32 рулони — це супервигідна й економна покупка. Однозначно рекомендую!

Добрий день, Володимир! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!