- Марта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файний папір. Мені б вистачило і 3 шари.
Добрий день, Марта! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила вдруге хороший папір. Ціна якість
Добрий день, Олена! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений товаром та виробником!! Супер пропозиція та якість!
- Достоинства:
- Ціна, рекомендую!
Добрий день, Антон! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Співвідношення ціни та якості просто відмінне. Дуже задоволений покупкою! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість перевершує вартість
- Недостатки:
Добрий день, Володимир! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший та щільний папір! Приємно, що українське виробництво не поступається в якості зарубіжним аналогам.
- Достоинства:
- Ціна та український виробник
Добрий день, Леся! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічим не гірший, але в рази бюджетніший туалетний папір. На фото порівнюю з двошаровим папером зева
Добрий день, Оксана! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий папір! Для такої якості ціна просто супер, навіть не очікувала. Покупкою дуже задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
Вітаємо, Христина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!