Отзывы покупателей о Туалетная бумага Mildi 65 метров 460 отрывов белая 2 слоя 6 рулонов (4820032450613)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Валерій Д***

Бумага відмінного качества.

Вітаємо, Валерій! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Користуємось лише нею. Набагато дешевше за Зеви і Панди. Біла, м'яка, гарно вбирає. Набагато краща за "наждачку" з макулатури типу Кохавинки. Але це суб'єктивно)
    Вперше взяла на Розетці по акції.
    Сім'ї вистачає надовго: /- на тиждень 1 рулон. Зеви (або іншої 2х- шарової) вистачало на 3 дні.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Важко знайти в магазині, а на Розетці рідко по акції

Вітаємо, Ганна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Добрий день, Світлана! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Куранда А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Не було високих очікувань. Дуже гарний папір на свою ціну. Особливо в знижці.

Достоинства:
    Ціна-якість

Добрий день, Ангеліна! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6
    Достоинства:
    Туалетний папір хороший: білий, неколючий, тонкий в міру

Ганна, вітаємо!
      Дякуємо, що обираєте нас! Працюємо за для Вашого комфорту!

• Ігор

Не стоит своих денег.

Достоинства:
    Сам материал бумаги тонкий и относительно прочный.
    Недостатки:
    Расслаивается. Плохо сделана линия отрыва, строчка нормально сделана через раз. Не удобный размер листов, должен быть в раза два короче. Цена абсолютно не соответствует качеству. К покупке не советую.

Ігор, вітаємо! Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка. Шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш товар. Для нас важливо розібратись в даній ситуації, бо для нашого виробництва це не типово. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та фото товару нам на пошту для подальшого вирішення питання.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Гарний якісний папір. Трохи зависока ціна.

Добрий день, Сергій!
      Дякуємо за Ваш гарний відгук про наш туалетний папір.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Не стоит своих денег. Двухсоойная, серая, расслаивается

Дякуємо за ваш відгук Ірина!
      Шкода, що продукція не виправдала ваших очікувань, проте хочемо зазначити, що туалетний папір "Mildi" 65 метрів білого кольору, та виговлений з екологічно чистих матеріалів, але якшо вам хочеться ідеальної білизни пропонуємо обрати папір з нашого целюлозного асортименту, наприклад двошаровий туалетний папір Mildi Pro Expert 50 метрів 435 відривів 6 рулонів

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Хорошая бумага. Легко отрывается по линии, прочная. Но дорогая цена, должна стоить на 30% дешевле

Достоинства:
    Мне нравится
    Недостатки:
    Дорого
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Хорошая бумага, отрывается ровно, достаточно плотная, рулона хватает на долго. Заказываю теперь на постоянке.

Достоинства:
    Отрывается ровно, достаточно плотная, рулона хватает на долго
    Недостатки:
    Пока не увидела
  • Яна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Впервые пишу отзыв на туалетную бумагу)) считаю, что эта по соотношению цена-качество отличная - прочная, при этом довольно мягкая и экономная, так как в рулоне ее много. Из упаковки одна попалась без линий отрывов, остальные - с ними.

Достоинства:
    Прочная, довольно мягкая, в рулоне много
    Недостатки:
    Не самая дешёвая))
  • Яна Х***

Бумага отличная, надолго хватает,мягкая ,белая , мне понравилась

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Для любителів жорстких відчуттів. Присутні два режими болю: звичайний (з гладкої сторони) і режим суворих реалій (з перфорацією)

Достоинства:
    Не дає забути в якій країні ми живемо
    Недостатки:
    Коли плачеш від болю, не можна витирати сльози
    • Вакула А***

Это лучший отзыв!!! Спасибо)))

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Супер папір - білий, міцний, на довго вистачає.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Найкращий туалетний папір з усіх можливих - міцний, делікатний, не розлазиться в руках, економічно розходується.
    Раніше купували його не тут, тепер віддаємо перевагу Розетці.

• Вікторія К***

Прочная бумага. Надолго хватает

• Надежда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Ничего общего с" нежностью и шелковитостью" (как написано в описании). Относительно белая. Немного мягче макулатурных полотенец. Линия отрыва перфорирована нормально: хотя ПОКА один рулон попался бракованный. Расход- кому как- у меня относительно быстро (пользуемся вместо слюнявчика, как салфетками). Удобно, что линия отрыва и рулон длинный, плотно замотан. Впитывает быстро. С задачей справляется.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Бумага сама по себе хорошая, белая, двухслойная, рулон большой. На упаковке написано 230 отрывов вместо 200, и думала что если указаны отрывы по 280мм то будет линия отрыва, а так обычный сплошной рулон. Для меня это не критично конечно, но зачем тогда указывать количество отрывов.

Достоинства:
    Белая, двухслойная
    Недостатки:
    Нет линии отрыва
    • Елена Б***

В этой бумаге линии отрыва через рулон))) брала как-то не тут несколько рулонов, отрывы в рулоне через один)

• тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Без барвників та запаху папір. Відрив 28 см, якраз на 4 складення,втулка 3см. М"який, приємний, міцний. Замовили після рушників, як тільки спробували в користуванні, дякуємо виробнику.

Достоинства:
    М"який, вигідний в плані екномії
    Недостатки:
    нема
    • churilova.lyuda

бумага хорошая надолго хватает

• Роман
    Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Очень качественая бумага, белая, и прочная! Всем рекомендую Не пожалеете!

Достоинства:
    Очень класная и качественая бумага, лучшее соотношение цена/качество, очень на долго хватает, Все без обмана!
  • Геннадій
    Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Мабуть питання до виробника.
    Якось купив в маркеті - клас - бумага супер- особливо великий відрив.
    Пізніше пішов ще купити та залишилось 2 рулони - забрав!
    Почав шукати в інтернеті і ось в моєму улюбленому інтернет магазині "Розетка" є думав заказати.....
    Та коли розпакував та 2 рулони побачив що лінії відриву не має взагалі(тут про це і Татьяна пише)
    Коли не має лінії відриву це так нервує...так як бумага добротно потна то розривається з певним зусилля і при цьому розшаровується на дві частини - ЦЕ ЩО???
    Як це брак то мабуть його багато як і інші про це пишуть!
    Купив би при 100% впевненості що є лінія відриву - а так - НІ.
    Отже питання до виробника - це брак чи є варіанти з відривом та без?
    І як купити щоб відрив був.
    А так як є відрив - бумага -СУПЕР!

Достоинства:
    Плотна, м"яка
    Недостатки:
    Не має лінії відриву
  • Анжела
    Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 6

Без красителей та запаха, мягкий, прочный на гильзе удобный в использовании . Спасибо производителю за достойный товар.

Достоинства:
    Мягкий , выгодный в плане экономии рулончика хватает на долго ...