- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BioHol
мило дуже приємно пахне, як парфуми, особливо те що London, на мій смак ті три що зліва на картинці пахнуть найбільш приємно, але ті що зправа теж непогані, в них запах більш інтенсивний але я знаю є люди яким цілком можуть сподобатися обидві "сторони", як от моя мама наприклад, вона сказала що мило пахне добре і те і те)
- Достоинства:
- пахне як парфуми
- Недостатки:
- трішки сушить як будь-яке нормальне мило не на кремовій основі
- Продавец BioHol
Дякуємо за Ваш відгук Олександра! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: BioHol
Хороші, пахучі
- Достоинства:
- Вистачає надовго
- Продавец BioHol
Дякуємо за Ваш відгук Наталія! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому інтернет-магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: BioHol
Класне мило
- Продавец BioHol
Дякуємо за Ваш відгук Сергій! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!
- Зоя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BioHol
Дуже гарний набір на подарунок. Замість квітів та парфумів, 900 грам вистачить подружці на цілий рік користування, та ще і з задоволенням!
- Достоинства:
- Красивий набір, доставка теж безкоштовно з нової пошти
- Недостатки:
- Треба забирати окремо від іншого замовлення з нової пошти, а не в розетці
- Продавец BioHol
Дякуємо за Ваш відгук Зоя! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BioHol
Покупкою задоволена. Дякую!
- Достоинства:
- Набір має естетичний вигляд, тож можна і на подарунок, приємний ненав"язливий аромат (хоча я сподівалась, що він буде більш інтенсивний). Свою функцію виконує добре)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец BioHol
Дякуємо за Ваш відгук Юлія! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!