- Наталія ЖигалкінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачне пюре
- Достоинства:
- Смачне
- Ольга КазнадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкода шо мало, я б і доросла з таким складом їла) корисно)
- Ірина К.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитинка обожнює це пюре, та і я також, дуже смачне!
- Достоинства:
- Все
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не понравилось! Называется манго-кокос, но в составе банан!!! А где есть банан, там только он и чувствуется. Пробовала боб, тот вкуснющий. А ребёнку 2 года, конечно, и это сгодилось. Но если важен вкус именно манго и кокоса, то не берите
- Ольга ДонецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусно.
- ТанюхаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробовали первый раз - ребенку понравилось, аллергии нет. Вкусненько
- Достоинства:
- Удобная упаковка, цена, качество
- Алина ВуцлавОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полезное пюре для ребёнка с хорошим составом. Подходит для введения прикорма идеально.
- Анастасія КалінінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вважаю, що рано давати екзотику в 6 місяців. Даю з року, доця дуже любить, і за ціною упаковкою брати вигідно.
- Андрей ШептицкийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Необычно видеть такие тропические пюрешки. Для нас это первый опыт,который прошел успешно. Понравилось
- Алена ДаниловаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобно что можно взять в дорогу, на улицу. Но как само пюре слишком химозное. Пошла аллергия. Странный вкус. Больше брать не буду
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Химозная, сплошной сахар
- Представник бренду
Олено, доброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення та за прихильність до бренду Milupa.
Нам дуже шкода, що у малюка виявилась алергія, можливо є непереносимість окремих продуктів у складі. Перед вводом в раціон малюка нових смаків рекомендуємо попередньо проконсультуватись з Вашим лікарем-педіаторм.
Хочемо зазначити, що фруктове пюре Milupa яблуко, банан, манго, кокос у паучі має натуральний склад. Всі пюре Milupa виготовляються без додавання цукру і на етикетці стоїть відповідна позначка про це. Проте просимо звернути увагу, що фрукти, які є складником пюре, можуть містити незначну кількість цукру природного походження (фруктозу), що являється невід’ємним природнім компонентом самого фруктового інгредієнту і надає продукту солодкий смак. - Представник бренду
Олено, якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- Денис ШевчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Екзотический микс))
- Елена ЧепигаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полезно для сыночка
- Мирослава РакущинецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний склад,швидка доставка і хороша ціна
- Достоинства:
- Хороший склад.
- Недостатки:
- Немає.
- Lyuba YeremitsaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні пюрешки, дитині дуже подобається
- Достоинства:
- Смачне, зручно в дорогу
- Инна ВареницаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачне пюре, зручно годувати. Однорідна консистенція, гарного кольору. Має легкий фруктовий натуральний запах. Кокос майже не чути
- Достоинства:
- смак, натуральне, упаковка
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
удобная прозрачная упаковка, натуральный состав, нет сахара и консервантов. приятный ненавязчивый вкус, подойдет для позднего прикорма. Удобно кормить ребенка на прогулке, в 7 месяцев легко держит упаковку сам
- Достоинства:
- упаковка, состав, без сахара
- Олег КПродавец: Rozetka
Дитина обожнює пюре, воно дуже ніжне, збалансоване по смаку, без цукру '.
- Достоинства:
- Екзотичний склад
- Наталья ДулиноваПродавец: Rozetka
Очень понравилось пюре со вкусом Манго!Нежная консистенция и очень приятный вкус!
- Достоинства:
- Удобная упаковка.
- Инна ХобелПродавец: Rozetka
Дуже крутий смак, дуже солоденьке і ніжне, дитина в захваті. Упаковка зручна, з неї дитинці дуже зручно самостійно їсти. Рекомендую
- Достоинства:
- Чудовий смак, надійний виробник,гарне пакування
- ЮліяПродавец: Rozetka
Дитині дуже сподобалося, їла з 7 місяців, порекомендували навіть другим діткам, пюре всім сподобалось, дякую
- Достоинства:
- Зручний пауч
- Марія ГартвічПродавец: Rozetka
Дуже смачно!
- Маргарита НастиченкоПродавец: Rozetka
Діти обожнюють, дуже смачно і корисно, зручно на прогулянку
- Достоинства:
- Дуже смачно, кокос і манго додають екзотики
- Наталія ТишковськаПродавец: Rozetka
Наше улюблене пюре, зручно і смачно на прогулянці
- Достоинства:
- Зручне пакування
- Матвей ИгоревичПродавец: Rozetka
Номер заказа 725611046. Заказывали польский с зелёными крышками.А прислали обычный наш. Отменили заказ.
- ЕкатеринаПродавец: Rozetka
Купила пюре на пробу, ребенку понравилось, теперь буду покупать чаще. Интересная и, главное, удобная упаковка, можно кормить ребенка на прогулке, в поездках и т. д. Рекомендую!
- Валерія КожевніковаПродавец: Rozetka
Хороший склад,дитина їсть із задоволенням,без цукру
- Игорь БондарьПродавец: Rozetka
Отличное пюре, в магазинах на порядок дороже оказалось, буду знать и брать на Розетке. На вкус отличное, ребенку нравится! Не жидкое, натуральный вкус.
Консистенция
Вкус конечно - Недостатки: