- Сергій КузьменкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
- Татьяна ДружининаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Очень вкусное пюре, ребенок кушает с удовольствием
- Достоинства:
- Вкусно
- Евгения КуличенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Любимое пюре с манго, очень нравится, и рисовая мука тоже кстати, приятный вкус, сытно.
- Достоинства:
- Манго в составе - это чудо, чувствуется. Приятное, очень вкусное.
- Недостатки:
- Что банки маленькие, хотелось бы по 200 г и больше ;). Пюре подходит всем.
- Божко ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Хороший объем баночки. Понравилось, что пюре без сахара, натуральный вкус. Milupa приятно удивила
- Достоинства:
- Без сахара. Натуральный вкус
- Олена МатвієнкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Дуже круте пюре!! Рекомендую
- Достоинства:
- якість і ціна
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Хорошая пюрешка, дочери нравится.
- Недостатки:
- Не обнаружили.
- завалецкая ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
П‘юре смачне!!!! Супер! Куплю ще! Дітям подобається! Розетка молодці, все дуже якісно запаковують,ніколи нічого не побилось в передачі..! Ви молодці! Дякую! Рекомендую!
- Достоинства:
- Смачне!
- Недостатки:
- Лапига ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Ребенок кушал с удовольствием
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1
Це найсмачніще що я пробувала із фруктового пюре, жалію що не взяла більше
- Достоинства:
- Має крупиночки, не липне в ротику, пахне справжніми фруктами
- Недостатки:
- Мельник ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1
Ест с аппетитом)
- svetlana gladyshОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1
Пюре одне з небагатьох, які дитина їсть з апетитом. В інших виробників цього смаку не зустрічала! Але від Розетки такого сервісу не очікувала!!! Багато років є клієнтом магазину, адже Розетка - це якість перевірена роками. На жаль, це вже не так! Замовлення зробила 3 травня, була анонсована безкоштовна доставка на суму від 500грн. Моє замовлення було на 2,5 тисячі, його розділили на три окремих частини та порахували доставку кожної! Зрозуміло, що безкоштовною тепер була доставка лише однієї частини. Сьогодні (8 травня! Ок, дуже довго комплектували) з Нової Пошти і все було просто НАСИПОМ!!! Дитяче пюре, каші, посуд не запаковано в картонну коробку, а в брудному контейнері!!! На пошті мені його просто відкрили і сказали, беріть пакети, заберайте своє замовлення, контейнер наш! Я такого просто не очікувала! Невже важко було скласти в чисту коробку за 2грн???
Тепер для дитини точно нічого замовляти звідси не буду! Є багато інших магазинів, які боряться за клієнта та свою репутацію!- Достоинства:
- Пюре смачне!
- Недостатки:
- Сервіс Розетки! Це просто плювок на клієнта!
- Эксперт Rozetka
Доброго дня, Світлана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Виктория КрасотаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1
Одно из лучших этой марки
- Оля ГуменнаПродавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 6
Дитина смакує із задоволенням
- Достоинства:
- Невисока ціна, чудовий склад