- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 50 x 80
Прийшов пописаний
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 40 x 60
А у мене все прекрасно , лежить і відпрацьовує своі кошти. Абсолютно без питаннь. Я задоволений.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 60 x 100
В жодному разі не купуйте, "викинуті" гроші, на перший погляд гарно, але:
- так і не розпрямилась, так як потрібно;
- плями, навіть найменші, не відтираються.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- За два місяці так і не розпрямилась
Представник постачальникаСергій, нам дуже шкода, що якість підкладки не підійшла. Але вперше ми маємо відгук, що підкладка не розпрямилася. Метріал м'який і, якщо довго лежить скручена у рулон, то під своєю вагою розплямляється за 2 дні. Якщо приміщеня холодне, то можна використовувати гарячий фен. Продути гарячим повітрям і матеріал прийме пряму форму. Дякуємо за зауваження, подивимося цю партію матеріалу більш уважно.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 45 x 90
На фото прекрасно видно уровень этой продукции ((( И это прямо по центру и на стороне бренда. Пока развернул наоборот и подумаю, может верну.
- Достоинства:
- Материал реально хороший и размер мне подошёл как родной на тумбу.
- Недостатки:
- Вырезали в темноте ножницами (смотрите фото)
Представник постачальникаАндрій,доброго дня.
Хочу Вас запевнити,виріз всієї нашої продукції виконується на ЧПУ.
Можливо було відключення електроенергії і виникла технічна помилка.
Приносимо вибачення за не зручності,Ви можете зробити заміну даної продукції.