Отзывы покупателей о Подкладка из искусственной кожи Mindo на стол 45 х 140 см (md9278)

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 50 x 80

Різкий хімічний запах, день пробув на вулиці і воняє

Недостатки:
    Дуже смердить.

Добрий день Валентина. Підкладка вирізана з нового рулона , тому можливо деякий короткий проміжок часу буде присутній запах нової речі.

• Егор Г***

Мені сподобалось все круто

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Віктор В***

19 листопада було розміщене замовлення. При розміщенні замовлення термін доставки вказано 21.11.24. Потім цю дату змінили на 28.11.24. На сьогодні вже 09.12.24. Отже 3 тижні від моменту розміщення замовлення триває доставка цього замовлення на ваше відділення. З того часу відділення на яке я робив замовлення вже зачинилось. І вже протягом 10 днів триває переадресація на інше ваше відділення. Кожного дня я даю запит про те коли обʼєктивно буде виконане це замовлення і у відповідь отримую наступну дату. Це триває вже 2 тижні. Чи є сенс взагалі очікувати виконання цього замовлення і коли воно реально буде виконане? Дякую.

• Оленка

Нащо обіцяти бордового кольору коли присилаєте зелений??..((( Зато упаковка на вищому рівні в тубусі!! Отже колір побачила тільки вдома.. ну так уже й буде але неприємно( раніше з Розеткою такого не траплялось. До речі на тубусі написано бордовий!!! тобто це таки вина не Розетки, а пакувальника- виробника! а мені зелений з обох боків( а такий я вже купувала, бо річ сама по-собі дуже хороша! я наприклад буду закривати пропал від свічки на столі))))

Олена, доброго дня. Так, це наша провина, виробника. Помилка сталася при пакуванні. Просимо вибачення. Але ви можете замінити товар через сервісне обслуговування. Ми будемо краще контролювати відділ пакування продукції.