- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший килимок.
- Достоинства:
- Добре виконує свої функції
- Лідія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якість гарна. Придумала застелити ящики в тумбочках. Не ковзає.
- Достоинства:
- Клейонка якісна
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Це просто жах , килимок геть зовсім відрізняється з фото яке виставляє продавець , зовсім різні товари. Дуже розчарована. Додаю фото який приїхав килимок ( в рулоні) і який я замовляла в іншому місті. Можна порівняти фото продавця, мій килимок і той що приїхав до мене.
- Ангеліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Гарний коврик.
Зручно різати, під все пасує, не ковзає, великий рулон.- Достоинства:
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якийсь дивний товар. Дуже дешево виглядає і дивний загалом.
Прикріпив фото.
На задньому плані коврик, який брав в іншому місці, зовсім інша якість. І фото до цього товару виглядають більше, як мій старий, тому вирішив взяти.
А тут обман- Недостатки:
- Інший товар, ніж вказаний на фото до продукту
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно виглядає, не ковзає, добре миється
- Недостатки:
- Трохи розтягується, можуть бути фалди
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Не знаю , але у мене він ковзає з обох боків, для чого писати що не ковзає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ковзає з обох боків
Представник постачальникаДобрий день Ігор. Килимок вирізається під розміри шухляд і він не може там ковзати, а не ложиться на рівну поверхню.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товар відповідає опису
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Брали для поличок холодильника. Дуже зручно ріжется. Гарна якість. Залишилось і на полички для кухні.
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не виявили
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гуд
- Достоинства:
- Файний, головне різати рівно))))
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошее покрытие для полок и шкафчиков, не сильно жёсткое но этого вполне достаточно
- Достоинства:
- Хорошее
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
гарний килимок, відрізай скільки потрібно, прозорий тому естетичний вигляд не псує. Рекомендую!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Добре співвідношення ціни та якості. Брався для покриття полиць нової кухні. Зручно, що існує килимок і шириною 50 см. Цей ідеально підійшов для верхніх шаф, килимок шириною 50 см чудово підійшов для нижніх. Було б чудово наявність можливості покупки на метраж, саме для мого призначення не вистачило одного метра. У меншому розмірі килимки йдуть лише комплектами по три штуки, тому придбав маленький килимок у іншого продавця. Можу рекомендувати до покупки
- Достоинства:
- Хороша щільність та пружність для покриття полиць кухні