Отзывы покупателей о Набор сервировочных салфеток Mindo K4 37x43 см 4 шт Оливковый хаки (md-k4-9246)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43

Хороша якість за приємною ціною

• Анастасія Л***

Килимками залишились дуже задоволені, зручні в використанні і гарно виглядають. Продавець швидко звʼязався і відправив. Тільки приємні враження, рекомендую!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Размеры: 37 x 43

В цілому серветки дуже класні, якісні і стильні. Але саме цей набір куплений в розетці був не зовсім якісним, точніше з дуже неприємним запахом, вивітрювались десь місяць поки змогли ними користуватись. Перший набір купляли в іншому магазині, там продавались поштучно, були без запаху, дуже сподобались, а тут на розетці попався набір по гарній знижці…ну ось і результат мабуть)

Достоинства:
    Гарно виглядають, функцію виконують
    Недостатки:
    Дуже неприємний запах

Доброго дня. Нам дуже шкода за ваш неприємний досвід з нашою продукцією. Звичайно ми виробляємо продукцію і вона десь місяць лежить у нас на складі - вивітрюється. Це, можливо, нова партія вам попалась. Так як у складі є ПВХ, то можна просто протерти розчином води з оцтом і запах зникне.

• Юріс І***

Гарна якість, без запаху резини. Думаю такі підкладку на стіл довго проживуть

Достоинства:
    Міцний матеріал
  • Олена В***

Чудові серветки. Користуємось вже майже рік, досі гарно виглядають, зручні у використанні

• Альона

Гарне обслуговування, швидка відправка, актуальний опис товару. Серветки хорошої якості

Достоинства:
    Якісні
  • Алёна К***

Получила, то что ждала. Стильные и качественные Все хорошо, спасибо. Очень хочется ещё голубые, но сказали, что их нет, к моему сожалению...

• Людмила Х***

Гарна якість, красивий колір