- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43
Хороша якість за приємною ціною
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43
Килимками залишились дуже задоволені, зручні в використанні і гарно виглядають. Продавець швидко звʼязався і відправив. Тільки приємні враження, рекомендую!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Размеры: 37 x 43
В цілому серветки дуже класні, якісні і стильні. Але саме цей набір куплений в розетці був не зовсім якісним, точніше з дуже неприємним запахом, вивітрювались десь місяць поки змогли ними користуватись. Перший набір купляли в іншому магазині, там продавались поштучно, були без запаху, дуже сподобались, а тут на розетці попався набір по гарній знижці…ну ось і результат мабуть)
- Достоинства:
- Гарно виглядають, функцію виконують
- Недостатки:
- Дуже неприємний запах
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода за ваш неприємний досвід з нашою продукцією. Звичайно ми виробляємо продукцію і вона десь місяць лежить у нас на складі - вивітрюється. Це, можливо, нова партія вам попалась. Так як у складі є ПВХ, то можна просто протерти розчином води з оцтом і запах зникне.
- Юріс І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Размеры: 37 x 43
Гарна якість, без запаху резини. Думаю такі підкладку на стіл довго проживуть
- Достоинства:
- Міцний матеріал
- Недостатки:
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Размеры: 37 x 43
Чудові серветки. Користуємось вже майже рік, досі гарно виглядають, зручні у використанні
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43
Гарне обслуговування, швидка відправка, актуальний опис товару. Серветки хорошої якості
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43
Получила, то что ждала. Стильные и качественные Все хорошо, спасибо. Очень хочется ещё голубые, но сказали, что их нет, к моему сожалению...
- Недостатки:
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Размеры: 37 x 43
Гарна якість, красивий колір