- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прилад супер. До цього багато років користувався Equinox 800. 900-й легше та ергономічніше. Розширена дискримінація теж корисна. Решту покращень покаже час. Фото першого тестового виходу додаю.
- Достоинства:
- Топовий прилад від Minelab. Ергономічніший ніж 800-й. Працює стабільно.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka
Пытался сегодня купить эквинокс 900,перечел деньги с карточки сняло,м нут 5 крутило жевало написало невозможно провести трснзакцию деньги вернули назад,без проблем на другом сайте купил,но резетка как всегдп в соем репертуаре купил аэрогриль нету печати и не подписана гарантийка,больше не буду связыватся с розеткой
- Достоинства:
- Как металик крутой
- Андрій Л***
ссылкапро гарантійний талон
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний апарат рекомендую
- Достоинства:
- Можна брати оплата частинами
- Сергій
Які ж там оплати частинами, 3 оплати??
- Геннадий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Штанга, ціна
- ОЛЕКСАНДР А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Треба було терміново. Товар прислали во время. Но не робочий. Тепер головняк. Треба кудись відправлять а время вже нема. Ніколи не звяжусь с розеткой.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав металошукач,хрипить динамік і незрозумілі пятна на екрані.1000$ за що????
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На все реагує на чорний метал як на всі цвітні, гарет 250 був результативнішим, а також ХР ОРХ 28х35,
На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую, дуже розчарований в металошукачі, також коробка таке відчуття як будто пройшла війну- Достоинства:
- На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую
- Недостатки:
- На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую
- Санек П***
Ну ты и сказал такого реально не может быть,зачем покупать профи если нет понятия ,работайте на аське
- Андрій Ц***
Ви дилетант просто. Розетка працює від офіційного постачальника ДАС. Серійні номери бються на офіційність і оригінальність по їх сайту. Крім того не існує китайських підробок на майнлаб, окрім старих терок. Перед тим як писати відгук подібний - ви б хоча б трохи поцікавились питанням. Інформативності від подібних відгуків - нуль