- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Темный синий
Колір фіолетовий перламутр- Достоинства:
- Тепле і дуже якісне
-15°C
Дякуємо за Ваш відгук.
- Коркач О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Светлый бордовый
Дійсно тепла Сидить на дівчинці супер!М'яка,легка. Невеликий дефект- бруд на підкладці.
- Достоинства:
- Тепла.М'яка та легка,що не обтяжує дитину.
- Недостатки:
- Маломірить. Кармани малесенькі.
Представник постачальникаВітаємо, Олена.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Серебристый
Дуже тепленьке і красиве пальто. Але розраховано на худеньких дівчаток. Піддіти теплий светрик трохи незручно вже буде
Представник постачальникаВітаємо, Ганна.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Темный синий
Качество отличное, даже не ожидала! Плотная набивка, металлическая собачка и плотные кнопки. Чуть маломерит но нам подошла, на рост 1 метр брали 98-104 по рукаву отлично но в грудях хотелось бы чуть шире.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Маломерит
Представник постачальникаВітаємо, Аліна.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Темный синий
Дитина дуже задоволена
Представник постачальникаВітаємо, Аліна.
- Господиня З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Черный
Пошив отличный,качеством довольны.Не тонкая
- Недостатки:
- Не обнаружили
Представник постачальникаВітаємо.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Светлый бордовый
Гарний і теплий
Представник постачальникаВітаємо, Юлія.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Темный синий
Пальто сподобалося, виглядає і сидить на фігурі добре. Але дуже маломірить. На худеньку дівчинку 128 см зросту, замовили розмір 134-140. Пальто підійшло , по розміру тільки-тільки, але ми і не хотіли на виріст. Добре, що почитали відгуки покупців і не повірили відгуку представника постачальника.
- Достоинства:
- Фасон і колір класний
- Недостатки:
- поки не знайшли, бо тільки придбали
- 5°C
Представник постачальникаВітаємо, Микола.
Дякуємо за Ваш відгук.
Вибачте, що Вас заплутали. В цілому одяг Minoti, на відміну від більшості дитячих брендів, є повномірним. Тому ми постійно наголошуємо на цьому. Але зустрічаються моделі, які можуть маломірити (в тому числі ця куртка).
Якщо у вас є сумніви, щодо розміру одягу, ви завжди можете запросити заміри.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Светлый бордовый
Теплая и очень классная куртка. Советую!
Представник постачальникаВітаємо, Марина.
Дякуємо за Вашу рекомендацію.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Светлый какао
Пальто підійшло по розміру Хороший матеріал та дуже тепле!!!
- Достоинства:
- Тепле
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаВітаємо, Олександр.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Темный синий
Класне,тепле якість дуже вразила, але розмір не відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Дуже гарна якість.
- Недостатки:
- Маломарка,зріст 146-152,дочці на зріст 140 було як раз на неї
-10°C
Представник постачальникаВітаємо, Ольга.
Дякуємо за Ваш відгук. Дятичий одяг Minoti є повномірним
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Розовый
Перше враження дуже хороше, з розміром ми вгадали, так як знала по відгукам що маломірить й брали на 2 розміри більше щоб ще запасіком, ніжний колір з відливом перламутру, надзвичайно красиве, плотне, холодно нам не було жодного разу, але коли мокра погода я почала замічати просвіти, а після прання взагалі все збилося. Прати таке пальто не можна взагалі, але це дивно воно ж дитяче й світле а діти як ми знаємо пачкаються, й волога погода теж не для нього верхня тканина промокає видно просвіти в наповнювачі.
- Достоинства:
- Надзвичайно гарне й стильне
- Недостатки:
- Не для вологоі погоди, прати не варто, зібється.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Светлый какао
Тепла, гарна, легка куртка, нам дуже сподобалася.
- Достоинства:
- Легка, тепла
- Недостатки:
- Не виявили
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Светлый бордовый
Куртка гарного кольору як на фото, якість хороша, на 11 років брала 152-168 підійшла ідеально, трохи велика але під теплий светр те що треба.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Альбина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Темный синий
Куртка маломірить,краще перед тим як замовляти попросити розмірну сітку. А вцілому не погана тепла
- Александра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Купили такую куртку, по качеству хорошая тёплая, по размеру мне кажется маломерит, на дочку рост 122, размер 122/128 как раз, без запаса, дочка худенькая по объему тоже как раз , на деток плотнее зимой ещё поддевать нужно свитер, кофту, нужно брать на размер больше
- Людмила І***Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Черный
Відміна,приїхала не та що на малюнку
- Борисова М***Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Розовый
Прикро, проте сьогодні відмовились від замовлення. Розмір 98-104 (при тому, що дитина худа і має 95 см зріст) сіло "впритик". Тобто вже светрик не одіти(. Цей розмір, як на мене більше підійде дитині 86-92 см максимум і то, якшо дитинка не пухкенька. Але якість куртки на висоті. Шкода, що нам не підійшло
- Достоинства:
- гарне, тепле
- Недостатки:
- дуже маломірить
-15°C
- Ирина Б***Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Чудова куртка, тепла,довгенька! На свій 110 ріст взяли розмір 110-116, сіла ідеально! По відгуках замовили ще на 2 розміри більше, виявилась дуже велика у плечах та довгі рукави. Тому залишили свій розмір.
- Достоинства:
- Тепла, гарна модель
- Недостатки:
- Подивимось ,що буде після прання.
- Ирина Б***Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Черный
Відмова, приїхала не там модель. Але куртка гарної якості. Замовила 2 розміри на наш 110 , розмір 110-116 підійшла ідеально ( взяла в рожевому кольорі, модель як на фото,тепла) ,чорна інша модель, як пишуть в відгуки маломірна,і треба брати на 2 розміри більше,я б так не сказала ( в плечах дуже широка). Тому ми залишили куртку 110-116, на свої 110.
- ЮліяПродавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Черный
Замовленого товару я не отримала, натомість отримала даремно витрачений час, промокод на знижку та зовсім іншу куртку… на жаль(
- Вікторія К***Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Светлый бордовый
Хороша дитяча зимова куртка , якістю задоволена , тепла .
- Достоинства:
- Тепла , пошив ідеальний , приємний колір .
- Недостатки:
- Великий виріз біля шиї .
Представник постачальникаВітаємо, Вікторія.
- Людмила Р***Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Черный
Продавець відправив зовсім іншу куртку,(вітровку)
- Достоинства:
- Не те замовлення
- Недостатки:
- Відправлення іншого товару
- АннаПродавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Светлый какао
Пальто дуже маломірить і розраховано на худеньку дитину. Тому не забирала.
Якість сподобалась, пухкеньке та легке, колір приємний.- Достоинства:
- Тепле, якісне
- Недостатки:
- Маломірить
- Марина г***Продавец: Rozetka. Рост: 116. Цвет: Темный синий
Якість пальта хороша, тепле, але маломірить, на дитині розмір 140/146, хоча донечка 125 см, рекомендую, перезамовила на більше.
- Татьяна Р***
Дуже перепрошую . На зріст 125 см 140-146 маломірить? Перезамовили на 146-152? Я правильно зрозуміла?