Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пляжное полотенце MirSon №5065 Summer Time Orange 150x150 см (2200003947731)

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размеры: 150x150 см

Замовляла два. Для дітей, Апельсин та Кавун. Отримала два Кавуна, забрала,бо не хочу зайвих надуманих проблем. Якість хороша, пакувальники неуважні. До покупки рекомендую.

Достоинства:
    Хорошої якості, яскраві кольори. Гарний розмір навіть для дорослого.
    Недостатки:
    Незадовільна увага пакувальників Розетки. Недоліків товару не виявлено.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість і яскравість рушників. Водночас шкода, що трапилася плутанина з пакуванням - дякуємо, що поставилися з розумінням.
      Якщо виникнуть будь-які питання або побажання - завжди раді допомогти!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размеры: 150x150 см

Яскравий, прикольний, на дотик приємно, дві людини цілком помістяться. Останній раз, коли йшли з пляжу, то кожен п'ятий/шостий мав таке саме, але в інших кольорах:)

• Альона М***

Сподобалося

Достоинства:
    Якісний,яскравий,не лізе і не линяє,приємний на дотик
    Недостатки:
    Відсутні

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размеры: 150x150 см

на пляже полотенце в центре внимания Рекомендую

Достоинства:
    красиво качествено
  • Ірина П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размеры: 150x150 см

Відмовилася, оскільки прислали червоний апельсин замість помаранчевого. Тому оцінка не так рушнику, як неточності виконання замовлення або невідповідності товару і опису.
    Хочу звичайний помаранчевий апельсин!

Достоинства:
    Яскравий, оригінальний пляжний рушник
    Недостатки:
    Прислали червоний апельсин замість помаранчевого

Доброго дня!
      Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася з вашим замовленням рушника MirSon №5065 Summer Time Orange 150x150 см.
      Нам дуже прикро, що ви отримали товар, який не відповідає заявленому опису та вашим очікуванням. Цінуємо ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс і бути уважнішими до деталей у комплектації замовлень.
      Ми обов’язково передамо цю ситуацію відповідальному відділу, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
      Ще раз просимо вибачення за незручності. Дякуємо, що обираєте MirSon.

З повагою,
      Команда MirSon

• Татьяна Х***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размеры: 150x150 см

Відмовилась брати на пункті видачі. Тонесенька ганчірочка з рідким ворсом, який взагалі не схожий на бабовну. Своїх грошей не коштує, цілком розчарована