- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колір Eco Light Gray універсальний, стильний.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що вам сподобався універсальний та стильний колір Eco Light Gray
Раді, що набір гармонійно доповнює ваш простір та дарує затишок
Користуйтесь із задоволенням, нехай дарує вам тепло, комфорт і приємний сон щодня
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Суханова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що набір вам сподобався - приємний сон у теплі та комфорті - це головне
До вашого набору чудово підійде комплект постільної білизни MirSon Бязь Ranforce Elite 21-0007 Felipe 143*210 - стильний, натуральний і приємний до тіла. Гармонійно доповнить затишок вашої спальні! Якщо бажаєте - надішлемо посилання
Посилання на комплект ссылка
- Настя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для дитинини лишились задоволені все чітко пошито отримали вчасно Дякую
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук про набір MirSon №9037 Eco Light Gray!
Нам дуже приємно, що комплект сподобався вашій дитині, і ви залишились задоволені якістю та своєчасною доставкою.
Ваша довіра - найцінніше для нас!
Щоб доповнити набір, з радістю рекомендуємо дитячий комплект постільної білизни з 100% бавовни (бязь) з милим принтом із котиками - м’який, натуральний і веселий:
Переглянути дитячі комплекти з принтом котиків MirSon ссылка
Нехай сон вашої дитини буде затишним і радісним кожної ночі!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пошито дёшево и на скорую руку,одеяло супер тонкое,а не супер теплое,подойдёт как покрывало не более того,не советую,возврату и обмену не подлежит,этим и пользуются,когда продают такое.....
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Все
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.