- Карина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Нарешті зручний сон у дорозі! Тепер не намуляє шия
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді, що подушка для подорожей MirSon №8202 Naturale Line Geronimo забезпечує вам комфортний сон у дорозі та підтримку шиї
Гарних і зручних подорожей!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Досить м'яка, ідеально підходить під шию, дякую
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що подушка для подорожей ідеально вам підійшла та забезпечує комфорт у дорозі.
Ваша довіра — найкраща мотивація для нас
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Постоянно использую и дома и в машине. Очень рекомендую))
- Достоинства:
- Хорошего качества , с молнией, в меру наполнена.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Подушка очень жёсткая и маленькая, подойдёт только детям ну или людям у который рост 180 и вес 50
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень маленькая и жёсткая
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за завдані Вам незручності. На разі виготовляємо дані подушки стандартного розміру, тому все індивідуально підходить для кожної людини.
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Ок
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Отличная подушка для поддержки шеи. Лёгкая , ткань приятная. Получила на следующий день.
- Достоинства:
- Хорошо поддерживает шею.
- Недостатки:
- Малый диаметр, если шея больше 40 см в обхвате, будет тесно. Мужчине атлетического сложения не подойдёт))
- Німченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Недорого та зручно.
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Удобная в дорогу обкатали 7 дней.
- Достоинства:
- Удобная
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Подушка якісна та зручна. Для довгих подорожей в автобусі - те що треба.
- Достоинства:
- Зручна, компактна, з якісного матеріалу.
- Павленко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Якість за ціну)))
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Жорстка тканина не приємна, наповнювач хороший
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Зручна подушка для подорожей
- Достоинства:
- Для подорожей чудово))))
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Звичайна подушка. Брали дитині в машину. Все ОК.
- Достоинства:
- Отпимальна ціна
- Недостатки:
- не виявив
- декар е***Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Дуже жалію про свій вибір! Дешевий поганий матеріал чехла, погано пошит, поганий дешевий наповнувач. Маленький дитячий розмір злітає з шиї, не зрозуміло, як використовувати дорослому...
- Достоинства:
- Ні яких переваг.
- Недостатки:
- Дуже дешёвый поганий матеріал чехла, дешевле наповнення, маленький дитячий розмір. Не зрощуміло, як використовувати дорослому...
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що залишили відгук.
Ми приймемо міри стосовно виробника тканини та наповнювача, та прикладемо максимум зусиль для поліпшення його якості. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.