Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка для путешествий MirSon №8216 Naturale Line 18-0130 Carolina (2200006200147)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Лёша Г***

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35

Не дорогая но очень удобная подушка.

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35

Подушка добре тримає форму, навіть після тривалого використання.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35

Звернулася, у відділ якості Mirson, з проханням повернути кошти за неякісний товар, і отримала таку відповідь:
    Добрий день, шановна Ірино!
    Подушку ,бажано, прати окремо.У цьому випадку, можемо запропонувати Вам придбати подушку по оптовій ціні.

З пов. менеджер MirSon
    Лілія

Нажаль, дуже і дуже розчарована!!!!!

Достоинства:

Доброго дня, шановна Ірина!
      Даний виріб можна прати лише при делікатному пранні та мінімальній кількості оборотів.
      Перед запуском продажу продукції, всі товари проходять відділ контролю якості, одним з етапів є перевірка рекомендації по догляду.
      Те що подушки "розірвалися" під час прання - свідчить про їх недотримання, а саме велику кількість обертів та невірний режим прання.
      Обміняти чи при прийняти на повернення зіпсовану продукцію, ми не в змозі. Саме тому Вам було запропоновано придбати по спец ціні з максимальною знижкою.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35

Купила сьогодні цю подушку, покарала в пралці. Та після закінчення прання була дуже розчарована подушка розірвалася посередині та весь наповнювач виспався на інші речі

Достоинства:
    Розчарована якістю MirSon
    Недостатки:
    Розчарована якістю MirSon

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35

Отримала сьогодні подушку,але відмовилась на від неї,через колір

Достоинства:
    М'яка,має застібкк
    Недостатки:
    Не відповідає картинці,колір набагато темніший,ніж заявлено

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!