Отзывы покупателей о Подушка для путешествий MirSon №8224 Velvet Line 28-0005 Ashen (2200006200222)
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Очень довольна подушкой,качество хорошее.Доставлено в сроки.
- Достоинства:
- Хорошее качество.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що подушка для подорожей MirSon №8224 Velvet Line вам сподобалася та ви оцінили її якість і своєчасну доставку.
Бажаємо вам комфортних подорожей разом із MirSon
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Подушка гарної якості, не мʼяка. Їхала в автобусі більше 30 годин, шиї було комфортно! Дякую продавцю за швидку доставку!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що подушка MirSon Velvet Line забезпечила вам комфорт навіть у тривалій подорожі. Особлива подяка за вашу довіру і слова подяки щодо швидкої доставки — ми завжди прагнемо радувати наших клієнтів. Бажаємо вам приємних подорожей і завжди комфортного відпочинку!
- Адриана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Купила на подарунок іменниця задоволена
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Гарна подушка
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Все добре
- Элеонора Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x35
Купувала на подарунок, прийшли в ідеальному стані