- Зарипова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 29
Наволочка - супер. На подушку дормео 50х30 взагалі ідеально. Замок - якісний, тканина - супер, ще й прошита. Дуже приємна окантовка зелененька. Натуральна тканина. Ще не прала, не скажу.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Нам дуже приємно, що наволочка вам сподобалась і ідеально підійшла до подушки. Ваша довіра — наша найбільша цінність.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 58 x 40
Наволочка гарна. Купую уже другу.
- Достоинства:
- Ціна, якісь.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
Нам дуже приємно, що ви обираєте нашу продукцію знову. Нехай користування буде комфортним і приємним!
Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Наволочка супер. Замовлення прийшло швидко.
- Достоинства:
- Приємна на дотик. Гарно сіла на подушку. Ціна, якість відповідно.
- Недостатки:
- Швидше як побажання, щоб етикетка була в середині. Бо брали, як наволочку. Недоліків немає.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що наволочка MirSon Steep Line Aloe Vera вам сподобалася — приємна на дотик, гарно сідає та відповідає очікуванням за якістю й ціною.
Дякуємо також за конструктивне побажання щодо етикетки — обов’язково врахуємо це для подальшого вдосконалення наших виробів.
Нехай користування буде комфортним і приємним!
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 58 x 40
Наволочка супер! Читала відгуки, що при отриманні буває запах неприємний. Нічого подібного. Гарна, стильна, приємна на дотик.
- Достоинства:
- Гарна, приємна на дотик. Відносно, недорога.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що чохол-наволочка MirSon №10004 Steep Line Aloe Vera (58*40*10.5 см) вам сподобався
Дуже приємно чути, що виріб не лише гарно виглядає, а й приємний на дотик і не має сторонніх запахів, як іноді зазначають інші користувачі.
Дякуємо, що обираєте якість та комфорт разом із MirSon!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 59 x 43 x 12
не відповідає малюнку на сайті (реально 1 шов на боці, а не 2), замала по розміру (бралася 59x43x12 на подушку 60х43х10) по всім вимірам, застібка на 4/5 розміру бочини (подушку потрібно в дудку згортати, щоб в наволочку запхати).
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- усьо інше
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що наволочка не відповідала Вашим очікуванням. Ми обов’язково передамо інформацію до відповідального відділу для перевірки розмірів та деталей пошиву.
Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, зазначену в розділі Контакти на нашому сайті. Назву сайту Ви можете знайти на бірці товару. Ми постараємося розібратись у ситуації та запропонувати рішення.
Дякуємо, що допомагаєте нам покращувати нашу продукцію!
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Якісний товар, що відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Розмір відповідає заявленому. Товар якісний.
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що чохол-наволочка MirSon Steep Line Aloe Vera повністю виправдав ваші очікування
Нам приємно, що ви оцінили якість та відповідність характеристикам.
Ваші добрі слова — найкраща мотивація для нашої команди
Нехай користування буде комфортним і довговічним!
- Микита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Для відповідної подушки саме те, все підійшло
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо щиро за ваш відгук!
Раді, що чохол-наволочка підійшов і ви задоволені якістю.
Нам дуже приємно отримувати такі позитивні відгуки — це мотивує нас ставати ще кращими!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Якісна річ.
- Достоинства:
- Якісна
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Ідеально підійшла
- Святослав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 49 x 32
Отримав чохли а в упаковці не той розмір. На відліленні відмовляються робити обмін чи повернення, мотивуючи що цей товар не повертається. Чекаю вирішення проблеми.
- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Розмір не відповідає в упаковці.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Підкажіть, будь ласка, який розмір Вам був потрібний? Дана модель це чохол на ортопедичну подушку, можливо у Вас інші розміри подушки? Ви можете написати на наш офіційний сайт для вирішення ситуації.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Святослав Щ***
Питання закрите. Відділення Розетки оперативно забрали товар, повернули кошти. Зробив повторне замовлення. Надіюсь приїде розмір який вказаний в заявці.
- ГаннаПродавец: Rozetka. Размеры: 50 x 29
Дуже задоволена наволочкою, вона приємна на дотик, м'яка, гарна, розмір підійшов.
- Достоинства:
- М'яка, стильна, приємна до тіла, якісна, ціна хороша