Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая (стружка Memory) MirSon №4300 Mikrosatin Simple 50х70 см (2200006425342)
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Два роки користування - супер подушки
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук про ортопедичну подушку MirSon №4300 Mikrosatin Simple (стружка Memory, 50*70 см)!
Раді чути, що навіть після двох років користування подушка залишається супер комфортною — це найкраще підтвердження її якості.
Нехай і надалі служить довго й дарує здоровий сон!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже задоволений своєю покупкою, найкраща подушка в моїй колекції
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук
Нам дуже приємно, що подушка стала найкращою у вашій колекції та повністю виправдала очікування. Нехай вона дарує комфортний і здоровий сон!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Нарешті почала висипатися, подушка просто супер тримає форму)
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук
Нам дуже радісно, що подушка допомогла вам краще висипатися та ви оцінили її здатність тримати форму. Нехай кожна ніч буде комфортною!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Антонина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Очень хорошая подушка, спать на ней удобно, расслабляет шею.
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Не выявлено
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Одноразова подушка( на місяць).
- Достоинства:
- Перший місяць проблем немає
- Недостатки:
- Через місяць використання збивається, стає тверда, груба
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
мне подушка очень нравится!
- Достоинства:
- Все класс!!!
- СофияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Очень разочарована. За 2 месяца продавилась в месте, на котором больше всего лежала, из-за чего шея после сна на ней начинает болеть. Довольно твёрдая, из-за чего спать на ней терпимо, но некомфортно, как на обычных, а с таким качеством, которого хватает на 2 месяца...Ищите вариант получше
- Недостатки:
- Низкая, твёрдая, быстро продавилась
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Трохи занизька, але якщо лежати на спині, то супер.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Висота
- Володиммр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Сподобалась
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Класна подушка. Уже зручна. Користуюсь декілька місяців
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайдено
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ціна-якість відповідає .
Тканина на подушці не дуже сподобалась . Присутній запах .
На перші пори можна користуватись , але вдруге не візьму . Щодо зручності , так собі , були в мене подушки більш комфортніші за відчуттями . Можливо це моє особисте враження і комусь сподобається . До речі, наповнення подушки щільне .- Достоинства:
- Ціна :)
- Недостатки:
- Присутній запах неприємний і якість тканини так собі
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Спати зручно, мені сподобалося
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Класні,якісні подушки. Тверді,як я люблю. Якщо любите м'які,то не підійдуть
- Достоинства:
- Якість,тверді,зручні
- Антонина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отличная подушка, давно хотела такую приобрести.
- Достоинства:
- Двухфазная, можно подбирать то положение, которое удобно.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка,ще й за таку ціну.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки сподобались, повністю відповідають опису
- Достоинства:
- Два рівня по висоті, можна вибрати для себе більш зручний
- Недостатки:
- Поки не побачили, сподіваюсь і надалі)
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка сподобалась)Зручна.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Плотная, можно даже сказать твердая подушка. Для тех, кому такое нравится - будет супер. Две секции - два варианта высоты. Наполнитель - стружка пены. Первый раз такое вижу, но в эксплуатации отлично
- Достоинства:
- Плотная, качественно сделана
- Недостатки:
- Не выявлено