Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Простынь MirSon №16-3310 Lavander Herb Mikrosatin Premium 60х120 на резинке по периметру Высота 10 см (2200007104079)

Оценка пользователей 4.17/5
  • КАРИНА К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Белый

Використовую простирадло вже рік - якість відмінна. Але хотілося б щоб тканина була більш натуральна

Дякуємо вам за відгук і довіру до нашої продукції! Раді, що простирадло MirSon №18-0000 вас потішило якістю навіть після тривалого використання.

Хочемо уточнити, що мікросатин — це штучна тканина, яка виготовляється з мікроволокон поліестеру. Вона відома своєю м’якістю, зносостійкістю та тим, що не вимагає особливого догляду. Проте, якщо ви надаєте перевагу натуральним тканинам, ми з радістю допоможемо підібрати варіант із бавовни чи сатину 100% коттон.

Дякуємо, що поділилися враженням! Звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 60 x 120. Цвет: Белый

Легко переться, швидко сохне, не потребує прасування

Достоинства:
    Недостатки:
    Склад

• Євгеній Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 60 x 120. Цвет: Ванильный

В описі не був вказаний склад, виявилось 100% поліестер. На жаль, побачили це вже дома. Поверненню не підлягає, використанню теж(

Недостатки:
    100% поліестер

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Матеріал даного простирадла Мікросатин Premium, 100% поліестер,як і зазначено в описі до товару.

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Белый

Швидка доставка. Гарне співвідношення ціна якість.

• Оксенюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Белый

Все супер, приємна на дотик, хороша якість!!)))

Достоинства:
    Якість, ціна.

• Антоніна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер простыни: 60 x 120. Цвет: Темно-розовый

Насичений колір, якісне пошиття. Не линяє