- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Вирішила зробити батькам подарунок на новосілля) Їм дуже сподобалася ковдра, сказали, що вона тепла і не важка) Спати комфортно!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і такий теплий жест у вигляді подарунка
Раді, що зимова пухова ковдра MirSon №092 Beatrice сподобалась батькам — вона дійсно поєднує тепло, легкість та комфорт.
Дякуємо за довіру до нашої продукції!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже гарна ковдра сплю під нею як королева легенька гарна
Дуже Рекомендую- Достоинства:
- Легка, пухка-насолода для сну
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що зимова ковдра MirSon №092 Beatrice дарує вам легкість, затишок і справжню насолоду для сну. Бажаємо, щоб вона довго зігрівала вас і дарувала відчуття королівського комфорту!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Натуральне наповнення забезпечує комфортний мікроклімат для сну взимку. Дуже добра якiсть!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Раді, що ковдра MirSon Beatrice №092 (140*205 см) з натуральним наповненням відповідає вашим очікуванням.
Гусячий пух та перо дійсно створюють оптимальний мікроклімат для сну, особливо в холодну пору року, забезпечуючи тепло, легкість і комфорт.
Дякуємо, що обрали якісну продукцію MirSon!
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
На упаковке указан правильный (выбранный) размер, а по факту это одяело значительно меньше. Не захотел заморачиваться с возвратом - слишком громоздкий продукт и в Розетке сейчас везде очереди.
- Достоинства:
- Вроде неплохое одеяло, если можно судить по нескольким дням использования.
- Недостатки:
- Заказывал размер 172 на 205, а по факту это 140 на 180. Даже если раскатать это одяело в блин, то 205 там ну никак не будет.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!