Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Одеяло MirSon зимнее двуспальное 172x205 см гусиный пух/перо № 092 Beatrice (2200007406975)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Вирішила зробити батькам подарунок на новосілля) Їм дуже сподобалася ковдра, сказали, що вона тепла і не важка) Спати комфортно!

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і такий теплий жест у вигляді подарунка
      Раді, що зимова пухова ковдра MirSon №092 Beatrice сподобалась батькам — вона дійсно поєднує тепло, легкість та комфорт.

Дякуємо за довіру до нашої продукції!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Натуральне наповнення забезпечує комфортний мікроклімат для сну взимку. Дуже добра якiсть!

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що ковдра MirSon Beatrice №092 (140*205 см) з натуральним наповненням відповідає вашим очікуванням.

Гусячий пух та перо дійсно створюють оптимальний мікроклімат для сну, особливо в холодну пору року, забезпечуючи тепло, легкість і комфорт.

Дякуємо, що обрали якісну продукцію MirSon!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Дуже гарна ковдра сплю під нею як королева легенька гарна
    Дуже Рекомендую

Достоинства:
    Легка, пухка-насолода для сну
    Недостатки:

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що зимова ковдра MirSon №092 Beatrice дарує вам легкість, затишок і справжню насолоду для сну. Бажаємо, щоб вона довго зігрівала вас і дарувала відчуття королівського комфорту!

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

На упаковке указан правильный (выбранный) размер, а по факту это одяело значительно меньше. Не захотел заморачиваться с возвратом - слишком громоздкий продукт и в Розетке сейчас везде очереди.

Достоинства:
    Вроде неплохое одеяло, если можно судить по нескольким дням использования.
    Недостатки:
    Заказывал размер 172 на 205, а по факту это 140 на 180. Даже если раскатать это одяело в блин, то 205 там ну никак не будет.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!