Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon семейный 2 x 143x210 см Royal Soft Stripe 30-0013 + 30-0001 Gilberta сатин (2200008075484)
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Ціна звісно трохи не мала,але як на мою субьєктивну думку то комплект своїх грошей коштує.Катишків по ньому зовсім немає.
- Сутун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
На дотик тканина приємна,не линяє при частому пранні.
- Саша Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Колір трошки темніший в реальності чим на фото,але в цілому не погана постіль.
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
1) цвет вообще не соответствует описанию. Он не голубой как на картинке, а мятный
2) мятные полосы узкие, а белые полосы широкие. И так по всему белью.
Выглядит все очень странно и неаккуратно, качество ткани сомнительное. Только открыли и уже есть немного катышек на простыне в некоторых местах, понятно что будет дальше- Достоинства:
- Недостатки:
- Внешний вид не соответствует заявленному
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Вибачте за незручності.Інформацію щодо якості тканини вже передали постачальнику для поліпшення якості.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно вирішення питання.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.