Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Наволочка MirSon Бязь 17-0623 Geometry Creamy 50х50 см (2200008198374)

Есть в наличии

3.3/5
Оценка пользователей 3.3/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Гордійчук Н***

Дуже милі

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук Нам дуже приємно, що наволочки MirSon Бязь 17-0623 Geometry Creamy Вам сподобалися.

Бажаємо тільки приємного користування та затишку у Вашій оселі.

З повагою, команда MirSon

• Гордійчук А***

Приємна на дотик гарно пошита Супер Рекомендую

Доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Ваша рекомендація — це найкраща для нас оцінка. Бажаємо Вам лише затишку та комфорту.

З повагою, команда MirSon

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

В характеристиках товару було вказано що наволочки га змійці, а прийшли звичайні розпашні

Недостатки:
    Відсутня змійка

Дякуємо за відгук!
      Ми приносимо вибачення за спричинені незручності.Інформацію передали відповідальним особам для уникнення подібних ситуацій в майбутньому. Ви можете написати на наш офіційний сайт для вирішення даної ситуації.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размеры: 40 x 60