Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Ranforce Elite Corner 12-0712 "Calvina" 143х210 см (2200008401191)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Микита Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Тканина приємна на дотик, комплект пiдiйшов!

Дякуємо Вам за відгук!

Щиро раді, що комплект постільної білизни Вам сподобався, а тканина виявилася приємною на дотик. Нам дуже приємно, що комплект повністю Вам підійшов.

Бажаємо комфортного відпочинку та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Павло Т***

Дуже приємна білизна за адекватну ціну!

Достоинства:
    Тканина щільна, гладка, з легким блиском.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції.

Нам дуже приємно, що комплект вам сподобався та ви оцінили щільність і приємну текстуру тканини.

Будемо раді вашим новим замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

купувала рік тому приблизно, і якось очикувала більш якісний товар, бо за цей час спати на постілі не можливо, вся закашлатилась вже через декилька разів прання, я вже втомилась проходити машинкою для їх зрізання. Матеріал дуже тоненький, (купувала одразу декілька комплектів) і на деяких комлектах вже з'явились дірки... дуже жалкую що викинула кошти на вітер. Через рік користування всі 5ть комплектів під повну заміну.

Достоинства:
    надійшло швидко
    Недостатки:
    якість

Доброго дня! Дякуємо вам за детальний відгук і що поділилися своїм досвідом.

Нам дуже прикро, що якість комплектів не виправдала ваших очікувань і ви зіткнулися з таким дискомфортом під час користування. Перепрошуємо за завдані незручності.

Звертаємо увагу, що зношування тканини може залежати від інтенсивності використання, умов прання та догляду, однак описана вами ситуація є для нас важливою і потребує додаткової перевірки.

Будь ласка, зверніться до нас на електронну пошту та надішліть фото товару разом із номером замовлення — ми обов’язково розглянемо ваше звернення та постараємося знайти можливе рішення.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Ваші зауваження допомагають нам покращувати якість продукції.

• Марина Д***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Заказ ждала почти неделю. Пришел в грязной и вскрытой упаковке. Белье видимо рассматривали , но не удосужились даже аккуратно сложить после этого. После обращения на горячую линию розетки, заказала опять этот же набор, в надежде на получение нового набора. Спасибо розетке дали такую возможность и сохранили скидку на него. Но…, вот и пришел другой набор , опять ждала неделю. Ткань совершенно другая, больше похожа на дешевую бязь, но никак не ранфорс, по качеству, более тонкая и рыхлая, на самом наборе какая то несуразная вышивка с логотипом производителя. При заказе набора на фото на сайте ее не было. Единственное, что похоже это цвет белья и аккуратно сложено, но так как ткань совершенно другая , более тонкая, то и коробка по размеру меньше. А каково мое удивление , что цена на это белье еще и выросла на 1000 грн. Вообщем цена выше, а качество белья намного ниже. Поэтому выкупать данный комплект даже со скидкой не буду. И рекомендовать этого производителя кому-то не буду. К розетке претензий нет.

Достоинства:
    Хорошая работа самой розетки
    Недостатки:
    Товар плохого качества

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми приносимо свої вибачення за незручності.Ми не знаємо як проводилося транспортування Вашого замовлення, тому не можемо сказати чому комплект Ви отримали в такому вигляді.Стосовно якості матеріалу ми вже передали інформацію постачальнику для поліпшення її якості.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.