- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний спокійний колір, виглядає дорого та стримано!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що вам сподобався комплект постільної білизни.
Раді, що ви оцінили його стриманий, елегантний колір та преміальний зовнішній вигляд. Ми прагнемо, щоб наша продукція дарувала не лише комфорт, а й створювала особливу атмосферу затишку.
Дякуємо за довіру до MirSon та рекомендацію! Бажаємо вам приємного відпочинку та солодких снів!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудовий комплект постільної білизни, якість просто супер. Дуже дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про комплект постільної білизни MirSon Royal Soft Stripe 30-0027 Jasper.
Нам надзвичайно приємно, що комплект настільки вам сподобався, а якість тканини повністю виправдала ваші очікування.
Ми дуже раді, що наша постіль подарувала вам приємні враження та комфорт. Саме такі відгуки надихають нас і надалі створювати якісний домашній текстиль для вашого затишку.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим враженням від нашої продукції.
- Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Розмір полуторний точний. Після прання не линяє, не сідає.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук.
Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Royal Soft Stripe 30-0027 Jasper Сатин сподобався вам точністю полуторного розміру та якістю тканини.
Особливо раді, що ви відзначили, що після прання комплект не линяє та не сідає — ми приділяємо велику увагу якості матеріалів, щоб вироби довго зберігали свій бездоганний вигляд.
Дякуємо, що обрали MIRSON.
Нехай комплект і надалі тішить вас комфортом, м’якістю сатину та приємним сном щодня.
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Смужка додає елегантності, виглядає дорого і сучасно. Усе відповідає заявленим розмірам.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що смужка додала комплекту елегантності, сучасного вигляду та відчуття преміальності
Раді, що виріб повністю відповідає заявленим розмірам і гармонійно доповнив вашу спальню
Користуйтесь із задоволенням, нехай комплект і надалі дарує вам комфорт, стиль та приємні сни
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудовий комплект постільної білизни!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Royal Soft Stripe Jasper вам сподобався.
Бажаємо вам комфортних і приємних снів разом із MirSon
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постіль приємна на дотик, гарно виглядає, але буквально за місяць використання зʼявились катишки
- Достоинства:
- Приємна на дотик
- Недостатки:
- Швидко утворились катишки
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за детальний відгук.
Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація — це не той рівень якості, який ми закладаємо у нашу продукцію.
Просимо вас, будь ласка, написати нам на електронну пошту, зазначену на бірці виробу, та додати фото й короткий опис умов використання (режим прання, температура, засіб для прання). Ми обов’язково перевіримо інформацію та надамо подальші інструкції.
Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей момент — для нас дуже важливо вирішити питання коректно та в найкоротші терміни.
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Після 2 прання на рекомендованих параметрах пральної машини зʼявились ковтунці. Після 3 прання почав втрачатися колір. Сам матеріал достатньо жорсткий у порівнянні з іншими дорожчими комплектами
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко зʼявляються ковтунці та втрачається колір
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Нам щиро прикро, що комплект не повністю виправдав Ваші очікування. Хочемо звернути увагу, що для збереження якості тканини та кольору дуже важливо дотримуватись рекомендацій по догляду: домашнє прання при температурі до 40°C, делікатний режим та мінімальна кількість обертів під час віджиму. Також рекомендується уникати перевантаження пральної машини та використовувати м’які мийні засоби без агресивних компонентів.
Щоб детально розібратися у ситуації та запропонувати можливе рішення, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на бірці виробу або на офіційному сайті. За можливості, можете надати фото — це допоможе нам швидше оцінити ситуацію.
Ми обов’язково зробимо все можливе, щоб допомогти Вам. Дякуємо за зворотний зв’язок і будемо раді бачити Вас знову!