Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Простынь MirSon Бязь 17-0635 Кот Батон Серый 220x240 см (2200009376115)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Оранжевый

Дякую!

Достоинства:
    Це бімба
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що простирадло MirSon Бязь Кіт Батон у помаранчевому кольорі вам сподобалось і виправдало очікування. Раді, що ви оцінили якість та дизайн виробу.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Оранжевый

Класне простирадло, купував для доньки) Якiсть топ!

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що простирадло сподобалось вам і вашій доньці. Бажаємо комфортного та затишного сну щодня!

• Ольга Є***

Яскраве, м'яке, якісне. Дитина в захваті. Рекомендую!

Дякуємо Вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що простирадло MirSon Бязь 17-0636 "Кіт Батон" Помаранчевий Вам сподобалося, а яскравий дизайн подарував гарний настрій дитині. Раді, що Ви оцінили м’якість та якість тканини.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Нехай покупка дарує затишок та приємні сни.

З повагою,
      Команда MirSon

• Лі

При зверненні в розетку, через кілька годин після отримання, коли прийшла додому, звинуватили, що я неправильно попрала, проте хто встигне за цей час попрати та ще й висушити? А на самій розетці без світла з чергами, то і не перевіриш, щоб відразу не забирати.

Достоинства:
    Гарні котики
    Недостатки:
    Погана якість, все в ковтунцях