Отзывы покупателей о Наволочка MirSon Бязь 17-0636 Кот батон Оранжевый 40х40 см (2200009376993)
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Рекомендую для дитячої та для тих, хто любить яскраві акценти!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що наволочка Кіт батон сподобалася вам своїм яскравим дизайном та стала чудовим акцентом для дитячої кімнати
Ми й самі обожнюємо такі милі та стильні принти, які додають затишку, настрою та роблять інтер’єр особливим.
Нехай покупка дарує ще більше радості, комфорту та яскравих емоцій щодня разом із MIRSON
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Чудова наволочка для дитячої кімнати, хороша якість, нитки не стирчать, запаху теж немає. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що наволочка MirSon Кіт батон вам сподобалась і чудово підійшла для дитячої кімнати. Раді, що ви оцінили якість пошиву та відсутність сторонніх запахів.
Дякуємо за довіру до нашого бренду.
Будемо раді вашим наступним замовленням.
З повагою,
Команда MirSon
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Якість на висоті! Рекомендую як подарунок
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук та рекомендацію!
Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Ми як виробник завжди прагнемо створювати вироби, які приносять комфорт і радість.
Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову!
- ЛіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
- Достоинства:
- Гарні котики
- Недостатки:
- Погана якість, всюди ковтунці
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми обов’язково передамо інформацію до відділу контролю якості.
Для більш оперативного вирішення питання просимо звернутись за контактами, вказаними на вшивній бірці або на нашому сайті.
Дякуємо за зворотний зв’язок — саме завдяки вам ми вдосконалюємось!